INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CĂSĂTORIE

Scandal în paradis! Mama lui Cristiano Ronaldo se opune căsătoriei cu Georgina Rodriguez: „Vrea doar bani!”

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și Dolores Aveiro // foto: Imago +48   FOTO
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și Dolores Aveiro // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 09:26 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 09:59

Mama lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) se opune căsătoriei fotbalistului cu iubita acestuia, Georgina Rodriguez (27), scrie Marca, citând presa portugheză. 

Modelul argentinian Georgina Rodriguez și fotbalistul Cristiano Ronaldo formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Cei doi s-au cunoscut în Spania, iar acum locuiesc împreună în Manchester, Anglia, după transferul fotbalistului la Manchester United.

În ultima vreme, s-a speculat mult cu privire la posibila căsătorie a celor doi. Chiar Georgina a vorbit despre acest lucru într-un teaser al documentarului „Soy Georgina”, realizat de Netflix. În imaginile împărtășite de Georgina Rodriguez, ea este întrebată de prieteni despre o eventuală nuntă cu Cristiano Ronaldo. Răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá” (n.r. „Cu voia lui Dumnezeu”, o expresie adaptată din limba arabă). 

+44 FOTO

Mama lui Cristiano Ronaldo s-ar opune căsătoriei

Împotriva căsătoriei ar fi tocmai mama lui Cristiano Ronaldo, Maria Dolores dos Santos Aveiro. Potrivit Marca, care citează presa portugheză, mama fotbalistului „îi recomandă acestuia să nu se căsătorească cu ea, considerând că Georgina vrea doar să profite de banii lui”. Mama atacantului nu ar fi singura cu această opinie. Ea e susținută și de frații și surorile lui Cristiano, adică Hugo, Katia și Elma.

1 miliard de dolariera averea estimată a lui Cristiano Ronaldo în 2020. În 2021, fotbalistul a câștigat 120 de milioane de dolari, conform Forbes

Chiar și așa, căsătoria celor doi ar putea avea loc, în ciuda opoziției venită din partea familiei. Se zvonește că ceremonia ar urma să fie privată și să aibă loc Maroc.

Scandal în paradis! Mama lui Cristiano Ronaldo se opune căsătoriei cu Georgina Rodriguez: „Vrea doar bani!”
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și Dolores Aveiro. Între cele două femei, fiul lui Cristiano, Cristiano Ronaldo jr. // foto: Imago

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana. Cristiano Ronaldo are alți 3 copii, pe care îi crește alături de Georgina.

„Dragoste la prima vedere” pentru Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo 

În urmă cu mai bine de un an, Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu fotbalistul care are 5 „Baloane de Aur” în palmares. 

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată. 

Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Ssssiiiiiiiiiimmmmm” » Cristiano Ronaldo și fotografia de peste 11 milioane de aprecieri postată după „thriller-ul” cu Villarreal din UCL

Koeman, primele explicații pentru umilința de aseară + New-entry pe lista cu înlocuitori a lui Laporta

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
dodo001
dodo001  •  30 Septembrie 2021, 19:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irefutabil
irefutabil  •  30 Septembrie 2021, 17:48
Postat de Mircea Ordean pe 30 Septembrie 2021, 13:00

Nu există, cred eu, femeie care sa nu fie atrasa de banii lui Cristiano. E ceva omenesc. Plus ca ea își asuma-ma și riscuri deloc mici, într-o căsătorie cu asa soț. Ps Nu sint la curent. Pentru ce s-a despărțit de precedenta?

Ce riscuri vezi tu pentru ea la asa o casatorie? 99% din riscuri le ia sotul. Intreaba pe Jeff Bezos daca nu ma crezi.

117850983907825
Mircea Ordean  •  30 Septembrie 2021, 13:00

Nu există, cred eu, femeie care sa nu fie atrasa de banii lui Cristiano. E ceva omenesc. Plus ca ea își asuma-ma și riscuri deloc mici, într-o căsătorie cu asa soț. Ps Nu sint la curent. Pentru ce s-a despărțit de precedenta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează