INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Focar de COVID-19 la Manchester City » Câți jucători vor absenta de la derby-ul cu Chelsea

Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 18:49 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 19:51

Pep Guardiola (49 de ani), antrenorul lui Manchester City, a dezvăluit că nu se va putea baza pe 5 jucători la derby-ul cu Chelsea din Premier League, din cauza COVID-19.

Duminică, 3 ianuarie, Manchester City va juca în deplasare cu Chelsea. Pep Guardiola nu va putea utiliza 5 dintre jucătorii săi pe „Stamford Bridge”, aceștia fiind în izolare după ce au contractat virusul SARS-CoV-2.

7 cazuri de COVID-19 la Manchester City

Clubul din Manchester a anunțat în ziua de Crăciun că fundașul dreapta Kyle Walker și atacantul Gabriel Jesus sunt infectați cu COVID-19. Pe lângă cei doi, alți 3 fotbaliști nu vor face deplasarea la Londra, spune antrenorul spaniol.

„Cinci jucători sunt în izolare pentru 10 zile. Prima dată au fost două cazuri pozitive în rândul jucătorilor, apoi trei. Nu cred că Premier League ne permite să declinăm identitatea lor. Trebuie să respectăm intimitatea fotbaliștilor. Oricum veți vedea echipa de start și că trei jucători importanți nu vor juca, așa că vă veți da seama despre cine este vorba”, a transmis Guardiola, citat de Sky Sports.

Pe lângă cei 5 jucători, doi membrii ai staffului tehnic sunt la rândul lor în izolare, după ce au fost testați pozitiv.

Din cauza infectărilor cu COVID-19 din cadrul echipei, meciul „cetățenilor” cu Everton, programat inițial pe 28 decembrie, nu s-a mai disputat. După meciul cu Chelsea, Manchester City va înfrunta rivala din oraș, United, pe 6 ianuarie.

VIDEO. Cele mai frumoase goluri reușite de Manchester City în 2020

Citește mai multe știri din Premier League:

Edinson Cavani reacționează după ce a fost pedepsit pentru rasism » Reacție dură din vestiar: „Lume de rahat!”

Jose Mourinho a uimit vestiarul lui Tottenham! Ce cadou i-a făcut unuia dintre fotbaliștii echipei: „Mi-a spus «știu că esti singur de Crăciun...»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează