INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester City, înfrângere rușinoasă cu Leicester! Jamie Vardy, one-man show! Gol cu călcâiul

Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 20:27 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 20:42

Manchester City a suferit un eșec usturător în fața lui Leicester, 2-5 pe „Etihad”, într-un meci din etapa a treia din Premier League. 

Jamie Vardy (33 de ani) a înscris trei goluri pentru Leicester, devenind primul fotbalist care înscrie un hattrick în deplasare împotriva unei echipe antrenate de Pep Guardiola. La meci a asistat și selecționerul Angliei, Gareth Southgate.

City - Leicester a fost „x” la pauză

Scorul a fost deschis de Riyad Mahrez (min. 4), cu un șut de la marginea careului, care s-a dus în vinclul porții. În minutul 37, Vardy a adus egalarea dintr-un penalty obținut tot de el, după ce a fost faultat de Walker.

Manchester City - Leicester 2-5: goluri senzaționale în a doua repriză!

După pauză, Jamie Vardy a înscris un gol superb. În minutul 54, Timothy Castagne, fundașul adus de la Atalanta în această perioadă de mercato, l-a găsit excelent pe Vardy în careu, iar atacantul englez a reluat fantastic cu călcâiul.

Trei minute mai târziu, același Jamie Vardy a mai obținut un penalty, după un fault al lui Eric Garcia, jucătorul dorit de Ronald Koeman la FC Barcelona. Vardy a șutat imparabil și a transformat lovitura de la 11 metri.

+12 FOTO

Golul lui Maddison, în concurență cu cel al lui Vardy

„Vulpile” au marcat al 4-lea gol prin James Maddison, care a trimis o „torpilă” din afara careului, la zece minute după ce a intrat pe teren, în locul lui Dennis Praet.

Riyad Mahrez și-a trecut în cont și o pasă de gol, după ce Nathan Ake a înscris din centrarea algerianului. Youri Tielemans a închis tabela la 2-5, tot dintr-un penalty, după ce Benjamin Mendy a comis un fault în minutul 88.

2016este anul când un fotbalist reușea ultima dată să înscrie un hat-trick în poarta lui Manchester City în Premier League. Autorul era tot Jamie Vardy, într-un Leicester - City 4-2!

Alte știri din fotbalul internațional:

Luis Suarez, debut uluitor la Atletico Madrid! „Dublă” și pasă de gol în doar 25 de minute cu Granada

Fratele lui Messi a răbufnit după victoria lui Real cu Betis: „Madrid rușinos!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
141365743797979
Robin Green  •  28 Septembrie 2020, 03:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mai e fetita lu' nea jiji angajata full time acolo?

141365743797979
Robin Green  •  28 Septembrie 2020, 01:34
Postat de cpt.ahab pe 27 Septembrie 2020, 21:08

Pep îi îngroapă. De neînțeles atitudinea îngăduitoare a șeicilor...

Singura diferenta intre seici si retardatul #1 de la romanika este ca aia mulg planeta de petrol nu oile la stana....in rest IQ-ul este tot in the lower 2 digits range ;)

badeadorian
badeadorian  •  27 Septembrie 2020, 21:35

Totusi este un titlu pompos !!! Echipa unui antrenor poate pierde cu 0-5 acasa sau poate castiga cu 6-1 in deplasare ...chestie de exceptie in fotbal !!! Sunt accidente si accidente !! ..Acum daca bate afara cu 5-1 ce ramane de spus ???? ... Sa judecam fotbalul per total nu pentru o singura partida .... poate ca il depaseste pe Pep actuala situatie ...dar ramane de vazut per total !!! INFRANGERE RUSINOASA este rezultatul Rapidului la Comuna Recea ... la echipele de top din lume trebuie pastrat un altfel de limbaj ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close