INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Guardiola are probleme de efectiv și improvizează în meciul care poate decide titlul » Echipele probabile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 13:03

Manchester City și Liverpool se înfruntă în derby-ul sezonului din Premier League. Partida e programată azi, ora 22:00, și poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Pep Guardiola se confruntă cu probleme mari de efectiv.  Belgianul Kevin de Bruyne va absenta din nou, dar principala grijă vine din flancul stâng al apărării. Benjamin Mendy este accidentat, iar Fabian Delph a fost eliminat în urmă cu două etape, în eșecul cu Leicester, scor 1-2.

Guardiola va alege omul care să îl aibă în marcaj pe Mohamed Salah dintre tânărul Oleksandr Zinchenko și Aymeric Laporte. Times scrie că decizia a fost luată, iar fundașul central francez va fi reprofilat pentru acest meci. Lângă Stones va apărea Otamendi.

Echipele probabile

Man. City: Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Laporte - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Aguero, Sane

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mane

CLASAMENTUL LA VÂRF

Echipa Puncte
1. Liverpool 54
2. Tottenham 48
3. Man. City 47
4. Chelsea 44
5. Arsenal 41
6. Man. United 38

Vezi și: 

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Pep Guardiola îi laudă pe "cormorani": "Anfield este Anfield. Istoria este acolo. Când jucătorii pun tricoul pe ei, știu ce au de apărat"

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL / Klopp, avertizare înainte de duelul cu Guardiola: "Întâlnim cea mai bună echipă din lume!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nucu43
nucu43  •  03 Ianuarie 2019, 15:04

"Meciul care poate decide titlu? "Nu cred ca acest meci poate decide titlu Este mult presa devreme , Chiar daca Liverpool castiga azi, m-ai raman in joc 51 de puncte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează