INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Pep Guardiola dă cărțile pe față după ce Kevin De Bruyne a țipat la el în timpul meciului: „Nu e prima dată”

În timpul semifinalei din Champions League Manchester City - Real Madrid 4-0 (5-1 la general), Kevin De Bruyne (31 de ani) și-a înfruntat antrenorul. Pep Guardiola (52) susține însă că nu e nicio problemă între cei doi. +20   FOTO
În timpul semifinalei din Champions League Manchester City - Real Madrid 4-0 (5-1 la general), Kevin De Bruyne (31 de ani) și-a înfruntat antrenorul. Pep Guardiola (52) susține însă că nu e nicio problemă între cei doi.

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 17:15 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 17:35

În timpul semifinalei din Champions League Manchester City - Real Madrid 4-0 (5-1 la general), Kevin De Bruyne (31 de ani) și-a înfruntat antrenorul. Pep Guardiola (52) susține însă că nu e nicio problemă între ei.

Miercuri, pe un atac al lui City, De Bruyne a ținut prea mult de minge și a pierdut-o în fața lui Eder Militao. În timp ce belgianul controla balonul, Guardiola striga la el, exasperat: „Pasează, pasează!”. Mijlocașul a răspuns pe un ton agresiv: „Taci! Taci!”.

Prime fabuloase la Manchester City pentru o „triplă” istorică » Șeicul îi îmbracă în bani!
MANCHESTER CITY
Prime fabuloase la Manchester City pentru o „triplă” istorică » Șeicul îi îmbracă în bani!

Pep Guardiola: „Eu și Kevin De Bruyne țipăm unul la altul”

„Îmi place relația cu Kevin, strigăm unul la altul. Uneori e ciudat, dar îmi place această energie. Nu este prima dată, țipă la mine și la antrenamente, voi nu știți. Este însă ceea ce avem nevoie. Și asta l-a făcut să devină cel mai bun”, a declarat Guardiola în timpul unei conferințe de presă.

Kevin De Bruyne, țipete și gesturi nervoase la adresa lui Pep Guardiola

Kevin De Bruyne nu doar că a țipat la antrenorul său, dar a și gesticulat nervos în direcția lui Pep, moment în care catalanul a dat un pas înapoi, la propriu, și s-a îndreptat spre bancă.

„Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”, a declarat Pep Guardiola imediat după meci.

Pep Guardiola, înainte ca Vincent Kompany să-i aducă titlul în 2019: „Nu trage, pasează!”

Pep Guardiola nu e la primul episod de acest gen. În 2019, în timpul meciului Manchester City - Leicester 1-0, spaniolul îi striga lui Kompany să paseze, în timp ce stoperul se pregătea să tragă la poartă: „Nu trage, pasează!”.

Kompany nu l-a ascultat pe Guardiola și a marcat unul dintre golurile sezonului, de la aproximativ 30 de metri. Cele 3 puncte aduse de belgian au fost decisive în lupta la titlu cu Liverpool. „Cetățenii” au terminat atunci sezonul cu 98 de puncte, echipa lui Klopp cu 97.

Mai multe articole din fotbalul internațional:

Dennis Man, lumini și umbre în jocul Parmei » A alternat lucurile bune, cu nereușitele inexplicabile
ITALIA
Dennis Man, lumini și umbre în jocul Parmei » A alternat lucurile bune, cu nereușitele inexplicabile
Ruptură la Juventus! La Repubblica dezvăluie: „Allegri vs. Di Maria, Cuadrado și Chiesa”
ITALIA
Ruptură la Juventus! La Repubblica dezvăluie: „Allegri vs. Di Maria, Cuadrado și Chiesa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  20 Mai 2023, 18:42

AB si publicatia la care scrii, sinteti penibili! Ati generat deja n articolase pe acest subiect! Vrei doar sa umpletii spatiile aiurea! Chiar nu va este jena/rusine?!

vasile_00
vasile_00  •  20 Mai 2023, 17:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează