INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salariu colosal pentru Pep Guardiola după ce a semnat un nou contract cu Manchester City » Bonus uriaș dacă duce înțelegerea la bun sfârșit

Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Imago
Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 19:03 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 19:21

Pep Guardiola (49 de ani) și-a prelungit înțelegerea cu Manchester City până în 2023, iar noul contract prevede o mărire consistentă a salariului.

Adus de șeicii de la Manchester City în 2016, antrenorul spaniol și-a prelungit contractul cu „cetățenii” pentru două sezoane. Nu mai e legat de Manchester City până în 2021, ci până în 2023.

Contract incredibil pentru Pep Guardiola la Manchester City!

Jurnaliștii de la Sports Illustrated au aflat detaliile noului contract al lui Guardiola. Salariul spaniolului a crescut de la 17 milioane de euro la 22 de milioane încă de acum, iar bonusul pentru câștigarea Ligii Campionilor, obiectiv pe care Guardiola nu l-a atins încă alături de City, crește de la 7,5 la 10 milioane de euro.

Mai mult, dacă Guardiola își va duce contractul la capăt, la finalul sezonului 2022/2023 va mai primi un salariu, bonus! Adică 22 de milioane de euro suplimentare.

În cei 4 ani petrecuți la Manchester City, Guardiola a cucerit 8 trofee: 2 campionate, o cupă, 3 cupe a ligii și două supercupe.

VIDEO. Cele mai frumoase goluri marcate de Manchester City sub comanda lui Guardiola

Citește mai multe știri din Premier League:

Pep Guardiola, despre un eventual transfer al lui Leo Messi: „Doresc ca acest lucru să se întâmple” » Decizia care îl convinge pe argentinian

Bătaie la Arsenal » David Luiz l-a pus jos pe Dani Ceballos la antrenament

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (1)
 •  22 Noiembrie 2020, 04:12

Aici fete1e fac cunnoștință cu băiettii și nu invers - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Vezi toate comentariile (1)
Comentează