INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - SHEFFIELD UNITED 3-0

Manchester City a scris istorie, după calificarea în finala Cupei Angliei » Prima echipă în aproape 60 de ani care reușește asta

Foto: Imago +5   FOTO
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 08:07 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 09:54

Campioana Angliei, Manchester City, a scris istorie sâmbătă seară, în urma victoriei obținute în fața lui Sheffield United, formație din liga a doua, scor 3-0, în semifinalele Cupei Angliei. Trupa de pe Etihad Stadium s-a calificat astfel în finala competiției. 

Manchester City a devenit prima echipă, în ultimii aproape 60 de ani, care se califică în finala Cupei Angliei fără să primească vreun gol pe întreg parcursul competiției. Ultima formație care reușise acest lucru a fost Everton, în anul 1966, scrie cotidianul britanic Daily Mail. 

Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”
FARUL - CFR CLUJ 1-0
Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”

Manchester City a scris istorie în urma victoriei obținute în fața lui Sheffield United, în Cupa Angliei

Manchester City și-a început parcursul în Cupa Angliei cu un succes la scor, 4-0 în fața lui Chelsea, în turul 3. Golurile au fost marcate de Riyad Mahrez (două), Julian Alvarez și Phil Foden. 

În turul 4, Manchester City a primit vizita liderului la zi din Premier League, Arsenal. „Cetățenii” s-au impus cu 1-0, grație reușitei lui Nathan Ake, din minutul 64. 

În „optimile” de finală, trupa lui Pep Guardiola s-a deplasat pe terenul celor de la Bristol City, formație din liga a doua engleză. Echipa din Manchester s-a impus cu 3-0, datorită golurilor lui Phil Foden (două) și Kevin de Bruyne. 

În „sferturile” de finală, Manchester City a câștigat cu un clar 6-0 în fața liderului din Championship, Burnley, formație antrenată de Vincent Kompany (37 de ani), fostul stoper al „cetățenilor”. Au punctat: Haaland (3 goluri), Julian Alvarez (două goluri) și Cole Palmer. 

Manchester City o așteaptă pe Manchester United în finala Cupei Angliei 

Manchester City ar putea da în finala competiției peste rivala Manchester United. „Diavolii roșii” o întâlnesc astăzi, pe Wembley, pe Brighton, în cealaltă semifinală din Cupa Angliei. 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Sheffield United 3-0 

Citește și: 

Real Madrid, victorie fără emoții în La Liga » Asensio a fost omul meciului

Sărbătoare la Wrexham! Echipa vedetelor de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat oficial și a declanșat fiesta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maell
maell  •  23 Aprilie 2023, 13:04

Si? Care este stirea? E vreun concurs de a nu lua gol? Sunteți din ce în ce mai penibili! Vă salut cu respect! Pentru predecesorii voștrii!

MaxiP
MaxiP  •  23 Aprilie 2023, 12:38

Manchester City e prima echipa din istorie care a băgat într-un timp foarte scurt miliarde de euro în club și încă nu a câștigat Liga Campionilor. În rest ne-am saturat de recorduri forțate, toată lumea face azi recorduri. Maxim din ce obțin din aceasta competiție e câștigarea Cupei Angliei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close