INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY // VIDEO Pep Guardiola a făcut SHOW la conferința de presă » Reacție uluitoare la întrebarea unui jurnalist: „La naiba! Trebuie să-mi instalez și eu Instagram”

Pep Guardiola // FOTO: Instagram
Pep Guardiola // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 18:37

Pep Guardiola, 48 de ani, antrenorul celor de la Manchester City, a avut o reacție absolut savuroasă în timpul ultimei conferințe de presă, în momentul în care un jurnalist l-a informat că fundașul Benjamin Mendy, 24 de ani, scos din circuit din cauza unei noi accidentări, s-ar afla în Hong Kong.

„Hong Kong? La naiba! Asta e prea mult, era în Barcelona ieri și mi-a spus că urmează să meargă la Paris. Hong Kong e prea departe, nu ar fi în regulă să fie acolo. Nu am știut, trebuie să-mi instalez și eu Instagram”, a fost reacția cu care Guardiola a făcut deliciu în fața jurnaliștilor prezenți la conferință. 

Polemica s-a născut după o postare publicată de Benjamin Mendy în contul său de InstaStory, în care locația indica Hong Kong. Ulterior, fundașul francez a revenit cu o reacție pe Twitter: „Doar glumeam cu șoferul meu de Uber, nu vreau probleme, Pep”.

Vezi și: Prima reacție a lui Pep Guardiola după ce a egalat-o pe Liverpool: „E posibil să murim pe drum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
drack009
drack009  •  08 Februarie 2019, 20:54
Postat de John Green pe 08 Februarie 2019, 20:11

"I DON'T want NO problems.." ... ce sa te astepti de la un *** din ghetto, tortureaza limba engleza....

Măcar el se exprimă greşit într-o limbă străină. Eu stiu un prim ministru care nu ştie să se exprime corect în limba ei maternă....

10207491963042615
John Green  •  08 Februarie 2019, 20:11

"I DON'T want NO problems.." ... ce sa te astepti de la un *** din ghetto, tortureaza limba engleza....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează