INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United a găsit înlocuitori pentru Zlatan Ibrahimovici! Două vedete din Europa pe lista lui Mourinho

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 10:23

Zlatan Ibrahimovici are șanse tot mai mici de a continua la Manchester United în acest sezon. A marcat de 28 de ori în acest sezon,  dar suedezul s-a accidentat și va lipsi de pe gazon în jur de 9 luni.

Fotbalistul de 36 de ani ar putea juca în MLS, iar Jose Mourinho se gândește deja să-i găsească înlocuitor. Griezmann este ținta principală, iar United e gata să scoată 100 de milioane de euro pentru a-l avea.

Presa din Spania anunță că Manchester mai are pe listă două nume importante. Este vorba despre Bernardo Silva, de la AS Monaco, dar și Andrea Belotti, fotbalist care a înscris de 25 de ori în 30 de partide în Serie A.

În transferul lui Belotti ar putea intra și fundașul Darmian, pe care Manchester United vrea să-l dea înapoi celor de la Torino și să mai ofere o sumă de bani pentru a-l avea pe Belotti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1553125501369766
Marius Bazu  •  26 Aprilie 2017, 12:29

Hei, ziaristilor! Faceti un efort si scrieti ca lumea (daca puteti!). Fraza ”deși a marcat de 28 de ori în acest sezon, suedezul s-a accidentat și va lipsi de pe gazon în jur de 9 luni” ar insemna ca un jucator care marcheaza de multe ori n-are cum sa se accidenteze. Si totusi, Zlatan s-a accidentat! Asa este?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close