INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Începe reconstrucția la Manchester United » Primul jucător pe care și-l dorește Erik ten Hag

Sebastien Haller și Erik ten Hag
Foto: Imago
Sebastien Haller și Erik ten Hag Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 17:46 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 18:19

Manchester United a avut parte de un sezon mult sub așteptări. Eliminată încă din faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor și fără speranțe la topul 4 din Premier League, formația de pe Old Trafford începe să se gândească la noul sezon.

Astfel, Erik ten Hag, viitorul antrenor al lui United, le-a transmis șefilor că vrea să vină la United din sezonul viitor împreună cu Sebastien Haller (27 ani), golgheterul celor de la Ajax.

Decizie oficială » Ce se întâmplă cu prima ligă din Ucraina: Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, traseu complicat în preliminariile UCL
UCRAINA
Decizie oficială » Ce se întâmplă cu prima ligă din Ucraina: Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, traseu complicat în preliminariile UCL

Sebastien Haller, pariul lui Erik ten Hag la Manchester United

Conform Daily Mirror, tehnicianul olandez are mare încredere în atacantul ivorian, motiv pentru care este dispus să se bazeze pe serviciile sale și în Anglia. 

Actualmente antrenor la Ajax, Ten Hag are o relație excelentă cu Haller, însă venirea fotbalistului de 27 de ani în Anglia nu va fi o misiune ușoară, din moment ce multe cluburi de top din Europa sunt interesate de serviciile sale.

Sebastien Haller a înscris 20 de goluri în campionatul Olandei și alte 11 în Liga Campionilor, cu toate că este la abia primul său sezon în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.

46 de goluri și 16 assisturia reușit Sebastien Haller în cele 63 de meciuri jucate pentru Ajax

Manchester United, zdrobită de Brighton în Premier League

Brighton a învins-o categoric pe Manchester United, scor 4-0, pe teren propriu, sâmbătă, în etapa #36 din Premier League, provocând astfel o nouă umilință pentru echipa lui Ralf Rangnick. Considerată favorită înainte de meci, United nu a avut nicio șansă în deplasarea cu Brighton. Gazdele și-au creat mai multe ocazii de gol, au fost eficienți și le-au provocat o nouă înfrângere dureroasă oaspeților.

Pentru United eșecul a însemnat și pierderea oricărei speranțe de a se mai califica în Champions League. Cei de la United au numai 58 de puncte, cu un meci rămas de jucat, distanța până la Arsenal (locul 4) fiind de 5 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Dilema lui Mbappe » Condiția pusă de Real Madrid îl apropie de PSG: sumele aiuritoare puse pe masă pentru semnătura francezului

Talismanul lui Benzema? » Superstiția bizară a superstarului francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close