INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jucătorul lui Manchester United, investigat pentru rasism! Reacție fermă: „Știu exact la ce s-a referit”

Andre Onana, în centru, felicitat de colegi pentru penalty-ul apărat // foto: Imago Images
Andre Onana, în centru, felicitat de colegi pentru penalty-ul apărat // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 11:39 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 11:55

Camerunezul Andre Onana (27 de ani) a salvat-o pe Manchester United în meciul de Champions League cu Copenhaga, 1-0, în care a apărat un penalty la ultima fază ♦ Colegul Alejandro Garnacho a distribuit o fotografie cu momentul bucuriei, pe care a însoțit-o cu emoticoane cu o gorilă, iar liga engleză a deschis o investigație pentru posibil rasism.

Andre Onana, portarul contestat pentru evoluțiile avute în startul aventurii la Manchester United, i-a salvat pe „diavolii roșii” marți seara, în meciul cu Copenhaga din Liga Campionilor.

Danezii au avut șansa de a egala pe Old Trafford, însă au ratat un penalty primit în prelungirile partidei, minutul 90+7, Andre Onana apărând execuția lui Jordan Larsson.

„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”
PALMARES
„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”

Alejandro Garnacho, investigat pentru rasism. Andre Onana i-a sărit în apărare

Toți jucătorii lui United s-au repezit la Onana pentru a-l felicita pentru intervenția salvatoare, iar unul dintre aceștia, Alejandro Garnacho, a publicat fotografia cu momentul bucuriei alături de două emoticoane cu o gorilă.

Jucătorul lui Manchester United, investigat pentru rasism! Reacție fermă: „Știu exact la ce s-a referit”
Postarea lui Garnacho, ștearsă de fotbalist între timp

Considerând că există circumstanțe de rasism, liga engleză a deschis o investigație asupra postării, ceea ce l-a determinat pe Onana să sară în apărarea colegului.

„Nu pot alege alții în locul meu ce mă ofensează. Știu exact la ce s-a referit Garnacho: putere și forță. Chestiunea asta nu ar trebui să continue”, a scris portarul camerunez. Garnacho, care între timp a șters postarea controversată, i-a distribuit opinia lui Onana.

În caz că va fi găsit vinovat de rasism, Garnacho riscă o suspendare și o amendă.

În 2019, Bernardo Silva a fost suspendat pentru un meci și amendat cu 50.000 de lire sterline pentru un tweet considerat rasist cu privire la Benjamin Mendy, cu care era coleg la Manchester City la acea vreme.

Mai multe știri despre Manchester United:

Aroganță înaintea marelui derby. Ce a făcut Ten Hag în loc să-și „spioneze” adversarul

Se pune la cale o revenire senzațională! Legenda lui Manchester United ar putea evolua din ianuarie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stefanf78
stefanf78  •  27 Octombrie 2023, 12:00

Un exemplu: un român spune despre un tip “ăla în negru”. Sar mulți și zic “românul e rasist, l’am auzit spunând clar “***””…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează