INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO „Lăsați-l pe Ronaldo!” » Faza zilei în Premier League, oferită de prietenul lui Messi

Manchester United a pierdut meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-1. În prelungiri, „diavolii” au ratat un penalty, prin Bruno Fernandes. +13   FOTO
Manchester United a pierdut meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-1. În prelungiri, „diavolii” au ratat un penalty, prin Bruno Fernandes.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 17:02 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 17:51

Manchester United a pierdut meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-1. În prelungiri, „diavolii” au ratat un penalty, prin Bruno Fernandes.

  • Singurul gol al partidei a fost marcat de Kortney Hause: „cap” la colțul scurt, din corner, minutul 88.
  • E primul meci de la revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford în care acesta nu înscrie. 
  • Manchester ocupă locul 4 în Premier League, în vreme ce Aston Villa se clasează pe 7.

Deși Cristiano Ronaldo era pe teren, s-a respectat ordinea executării loviturilor de la 11 metri înainte de transferul acestuia, astfel că Fernandes a „arestat” balonul în finalul partidei (90+3).

Specialistul lui United de la 11 metri a ratat: șut mult peste poartă. E pentru prima dată în carieră când Bruno nu prinde nici măcar poarta de la punctul cu var.

+9 FOTO

Înainte de execuția propriu-zisă, Emiliano Martinez, portarul oaspeților, a oferit un moment de neuitat: l-a indicat în mai multe rânduri pe Cristiano Ronaldo cu degetul, semn că goalkeeperul argentinian voia ca CR7 să bată penalty-ul.

United nu mai ratase un penalty în prelungiri din 21 septembrie 2003, Ruud van Nistelrooy cu Arsenal, la scorul de 0-0.

Cu Ronaldo pe teren, bate Bruno Fernandes. Probabil e o înțelegere între ei, n-am nicio îndoială, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată 
Celebrul statistician spaniol Alexis Martin - „Mister Chip”

Rezumatul meciului Manchester United - Aston Villa:

„Aș muri pentru Messi!”

Emiliano Martinez, goalkeeper-ul argentinian al lui Aston Villa, a făcut o declarație greu de repetat în fotbal, imediat după ce a câștigat Copa America în această vară.

„N-am mai avut cuvinte când am văzut că m-a lăudat pe Instagram. Sunt cuvinte sau fotografii pe care le voi păstra toată viața. La fel a fost și după semifinala cu Columbia, când a venit să mă îmbrățișeze. Mi-a dat forță pentru finală!

Dacă Leo a spus că sunt un fenomen, cum să nu dau totul în finală?! Aș muri pentru el, mi-aș da viața! Am zis de acum 4-5 luni că aș face totul ca el să câștige Copa America.

Cred că și brazilienii și-au dorit ca Argentina să câștige Copa America. Pentru Messi. Și ce argentinian nu și-ar dori ca Messi să câștige? Sperăm să-i putem aduce și Cupa Mondială”, a declarat Emiliano Martinez, pentru publicația Ole.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Arestare în cazul tragediei echipei Chapecoense! Ce vinovat a găsit poliția

Dinastia Maldini continuă! Al treilea titular din familie la AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
scandautor
scandautor  •  25 Septembrie 2021, 21:33

Domnii cenzori, ce v-a fost mai greu - să citiți sau să înțelegeți ce-am scris eu acolo? Dacă dexonline.ro înseamnă „limbaj vulgar sau jignitor”, chiar n-aveți nicio treabă cu treaba pe care-o faceți neavând nicio treabă cu ea :-)).

dragan
dragan  •  25 Septembrie 2021, 21:31
Postat de dragan pe 25 Septembrie 2021, 20:07

de ce-l jignesti pe Leo Messi? ce te determina sa-l faci- te citez: ***- pe jucatorul PSG-ului?

redactorilor Gazetei Sporturilor, o intrebare: mi-ati cenzurat un cuvint cu care Cris Juganaru l-a numit pe jucatorul de fotbal Leo Messi, dar nu l-ati cenzurat in fraza scrisa de el! de ce si ce va determina sa considerati ca un apelativ poate fi masurat cu doua unitati de masura?

scandautor
scandautor  •  25 Septembrie 2021, 21:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează