INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Declarația tăioasă a atacantului cu peste 300 de meciuri în Premier League: „Eu l-aș lăsa pe Ronaldo să plece. United a greșit când l-a adus!”

Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 11:16 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 11:37

Gabriel Agbonlahor (35 de ani), jucător cu peste 300 de meciuri în Premier League, consideră că Manchester United ar trebui să renunțe la Cristiano Ronaldo (36) în vară.

Cristiano Ronaldo a înscris 14 goluri în 21 de meciuri de la revenirea la Manchester United, dar criticile la adresa lui nu contenesc.

După Gary Neville, care l-a somat public pe portughez să-și asume responsabilitatea pentru rezultatele proaste ale lui United, a venit rândul fostului atacant Gabriel Agbonlahor să-l critice pe Cristiano.

Cristiano Ronaldo face orice pentru a fi în formă » Investiție de 18.000 de euro!
MANCHESTER UNITED
Cristiano Ronaldo face orice pentru a fi în formă » Investiție de 18.000 de euro!

Fostul atacant, retras în 2019 după 322 de meciuri și 73 de goluri în Premier League, crede că prezența lui Ronaldo la United le afectează randamentul mai multor jucători, precum Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Jadon Sancho și Mason Greenwoord.

Agbonlahor consideră că decizia potrivită pentru Manchester United ar fi să-l lase pe Ronaldo să plece în vară, atunci când portughezul va avea 37 de ani.

Consideră că Manchester United ar trebui să renunțe la Cristiano Ronaldo: „Greenwoord, Sancho și Rashford să joace împreună” 

„Ați văzut diferența între prestațiile lui Fernandes înainte și după ce a venit Ronaldo. Înainte ca el să vină, Fernandes era numărul 1. Acum e Ronaldo. Înainte, Fernandes era căpitan atunci când lipsea Harry Maguire. Acum e pe bancă! Asta va genera tensiuni.

Dacă te uiți la întreaga situație de la United, Solskjaer va fi realizat că a făcut o greșeală prin aducerea lui Ronaldo. Sigur, a înscris goluri, dar goluri pe care și Greenwoord și Rashford le-ar fi înscris. Dacă ar fi după mine, l-aș lăsa pe Ronaldo să plece în vară, iar pe Greenwoord, Sancho și Rashford să joace împreună”, a spus Agbonlahor pentru Football Insider.

  • Aston Villa, Watford și Sheffield Wednesday sunt echipele pentru care a jucat Gabriel Agbonlahor. Pentru clubul din Birmingham a adunat 391 de meciuri, 86 de goluri și 57 de pase decisive.

Cristiano Ronaldo, luat în vizor de Gary Neville

Pe 27 decembrie, după egalul dintre Newcastle și Manchester United, scor 1-1, Gary Neville, fostul fundaș dreapta de legendă al „diavolilor roșii”, l-a arătat cu degetul pe Cristiano Ronaldo pentru faptul că a mers direct la vestiare după fluierul final, gesticulând nervos. Asta în timp ce coechipierii săi s-au îndreptat către suporteri pentru a-i saluta!

„Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel în acele momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta!

Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului. Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile.

Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel”, a spus Gary Neville.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Aparte! Marius Șumudică și-a anunțat toate țintele din mercato pe Twitter: „Începând de atunci, Malatya va fi echipa mea! Atunci să vă arătați iubirea sau ura”

Real Madrid, victorie cu mari emoții în fața echipei care anul trecut a scos-o din Cupă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ge0x
ge0x  •  06 Ianuarie 2022, 12:52

Extraordinar! Ce mentalitate slaba are asta. Pai la Man Utd joaca fotbalisti slabi. Eu ii dadeam pe multi afara. Sancho e slab , Fernandes nu e de Manchester, iar Rashford marcheaza putine goluri. La Manchester trebuie sa joace jucatori de talia lu Ronaldo, nu mediocrii care se chinuie de cativa ani sa prinda locul 4.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează