INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Manchester United transferă de la Bayern » Mutare realizată în ultimele ore ale perioadei de mercato

Marcel Sabitzer (centru)/ foto: Imago Images
Marcel Sabitzer (centru)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 21:24 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 21:51

Manchester United a perfectat împrumutul lui Marcel Sabitzer (28 de ani), mijlocaș central de la Bayern Munchen.

Austriacul va juca pe „Old Trafford” până în vară. Împrumutul s-a realizat în ultimele ore ale perioadei de mercato din iarnă, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

CFR, ofertă fabuloasă pentru UTA: „Dăm o sumă de bani, bonusuri și procent. Plus Roger, care este foarte bine pregătit”
CFR CLUJ
CFR, ofertă fabuloasă pentru UTA: „Dăm o sumă de bani, bonusuri și procent. Plus Roger, care este foarte bine pregătit”

Manchester United l-a împrumutat pe Marcel Sabitzer

United a luat măsuri imediate după accidentarea suferită de Christian Eriksen. Danezul va sta 3 luni pe tușă, iar Manchester United a căutat rapid un înlocuitor.

S-a îndreptat către Sabitzer, de la Bayern. United s-a înțeles cu austriacul încă din cursul zilei, acesta dorindu-și să lucreze cu managerul Erik Ten Hag. Marcel a zburat la Manchester înainte ca cele două cluburi să bată palma și a așteptat să se ajungă la o înțelegere.

Acest lucru s-a întâmplat în decursul serii și Sabitzer va juca în Premier League. De-a lungul carierei, el a evoluat doar în Austria și Germania, la Admira Wacker, Rapid Viena, Leipzig, Salzburg și Bayern Munchen.

Bavarezii l-au transferat pe Sabitzer în 2021, de la Leipzig, pentru 15 milioane de euro. Are 23 de meciuri în acest sezon în toate competițiile. A dat un gol și un assist.

20 de milioane de euroeste cota lui Sabitzer, potrivit transfermarkt.com.

Eriksen, indisponibil trei luni!

Erik Ten Hag, managerul lui Manchester United, nu se va putea baza pentru următoarele trei luni pe Christian Eriksen. Mijlocașul danez s-a accidentat grav la gleznă, în meciul din „16-imile” Cupei Angliei de sâmbătă, 3-1 cu Reading, pe Old Trafford. Eriksen a fost înlocuit în minutul 57, după tacklingul dur făcut asupra sa de Andy Carroll. În 19 partide de campionat, Christian a reușit un gol și 7 assisturi.

Odată cu împrumutul lui Sabitzer, United va avea 3 mijlocași disponibili. Ten Hag se mai poate baza pe Casemiro și Fred. Van de Beek (sezon încheiat) și McTominay sunt accidentați. 

Citește și:

Ucraineanul de 100 de milioane, acuzat de rasism » Mudryk, probleme în Premier League după un singur meci jucat

Victorie pentru Florentino Perez! Tribunalul s-a pronunțat în cazul Super Ligii Europei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează