INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Manchester United este interesată de unul din cei mai în formă jucători din Serie A! Superstarul așteptat pe „Teatrul Viselor”

Rafael Leão este pe radarul lui Manchester United.
FOTO: Imago
Rafael Leão este pe radarul lui Manchester United. FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 18:20 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 19:18

Manchester United este interesată de Rafael Leão (23 de ani), jucătorul de atac portughez al celor de la AC Milan, informează cotidianul britanic Daily Star. 

Lusitanul a refuzat prelungirea de contract propusă de oficialii clubului de pe San Siro și poate părăsi gruparea din Milano în fereastra de transferuri din vară, notează sursa citată. Actualul angajament al atacantului cu milanezii este valabil până în vara anului 2024. 

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”
LAUDE
Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

Manchester United pune la bătaie o sumă uriașă de bani în schimbul portughezului

Manchester United ar fi dispusă să ofere nu mai puțin de 60 de milioane de lire sterline (aproximativ 69 de milioane de euro), pentru a-l lua din vara anului 2023.

Cei de la AC Milan ar renunța la fotbalistul cu 11 selecții în naționala Portugaliei numai pentru suma de 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 115 milioane de euro), mai scrie presa engleză. 

Italienii ar putea accepta însă și o sumă mai mică de bani în schimbul lui Rafael Leão, având în vedere că jucătorul crescut de Sporting Lisabona va intra în ultimele 12 luni de contract cu gruparea italiană în vara anului viitor, iar fotbalistul poate semna din iarna anului viitor cu orice formație. 

Rafael Leão s-a mai aflat și pe lista celor de la Chelsea 

Rafael Leão a mai fost dorit în vară și de Chelsea, o altă formație din Premier League. Cele două părți nu au ajuns însă la un acord, iar fotbalistul lusitan a rămas în cele din urmă pe San Siro. 

Paolo Maldini (54 de ani), legenda lui AC Milan, în prezent directorul tehnic al italienilor, a confirmat interesul lui Chelsea pentru Rafael Leão.

„În vară, cei de la Chelsea o ofertă, una nescrisă, pentru Rafael Leão, pe care am, refuzat-o însă. Cred că este mai bine pentru el să continue să crească alături de noi”, a punctat Paolo Maldini, potrivit Team Talk. 

Rafael Leão, din 2019 la AC Milan

Rafael Leão a fost transferat de AC Milan în vara lui 2019 de la Lille, în schimbul sumei de 29,5 milioane de euro. 

A adunat 127 de meciuri în tricoul italienilor. A marcat 31 de goluri și a dat 28 de pase de gol. 

un trofeua cucerit Rafael Leão cu AC Milan: titlul în Serie A, în acest an

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Rafael Leão în tricoul lui AC Milan

Citește și:

Ce fac stranierii în acest week-end » Mircea Lucescu are ACUM derby în Ucraina! Drăguș, gol superb pentru Standard

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close