INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - LIVERPOOL 4-3

Au RĂBUFNIT după United - Liverpool: „Ce regulă absolut penibilă! Rușinos!”

Amad Diallo și-a dat tricoul jos după Manchester United - Liverpool 4-3 // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Amad Diallo și-a dat tricoul jos după Manchester United - Liverpool 4-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:36 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 22:50

Dezbatere aprinsă pe rețelele sociale după eliminarea lui Amad Diallo (21 de ani) din Manchester United - Liverpool 4-3, meci din „sferturile” Cupei Angliei. Ivorianul a înscris golul victoriei în minutul 120+1, și-a dat tricoul jos, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Derby memorabil pe „Old Trafford” în „sferturile” Cupei Angliei. Liverpool a condus-o de două ori pe Manchester United, cu 2-1, apoi cu 3-2, dar s-a văzut învinsă cu un gol semnat de Amad Diallo în minutul 120+1, în urma unui contraatac tăios.

De bucurie, simțind că este golul care o duce pe United pe Wembley, Diallo și-a dat jos tricoul. „Centralul” John Brooks nu l-a iertat, i-a arătat al doilea „galben”, așa cum este regulamentar în astfel de faze, iar Diallo a luat calea vestiarelor înainte de fluierul final.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out
HERMANNSTADT - DINAMO 3-0
Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Au RĂBUFNIT după Manchester United - Liverpool: „Cea mai penibilă regulă din istorie!”

Eliminarea tânărului fotbalist a dat naștere unei dezbateri aprinse pe rețelele sociale.

Șeful Opta, publicația care prezintă statistici din marile ligi europene, a răbufnit: „Diallo este eliminat pentru că și-a dat tricoul jos sărbătorind golul victoriei în minutul 120 într-un sfert de Cupa Angliei. Ce regulă absolut penibilă!”.

Comentatorul sportiv Harry Symeou a fost pe aceeași lungime de undă: „A văzut al doilea galben pentru că și-a dat tricoul jos, dar nu-i va păsa, ceea ce denotă din nou natura ridicolă a acestei reguli. Îmi pare rău pentru arbitrii care trebuie să o pună în aplicare. Rușinos!”.

Au existat și opinii contra curentului. „Diallo a sacrificat participarea în semifinale doar pentru a sărbători un gol? Mentalitate de jucător mic!”, a scris un utilizator.

Cumpărat de la Atalanta în ianuarie 2021 cu 21,3 milioane de euro, Amad Diallo a adunat doar 4 apariții în acest sezon, fiind indisponibil o bună perioadă de timp din cauza unei accidentări la genunchi. Golul de astăzi a fost primul al sezonului.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Atalanta - Fiorentina nu se mai joacă! Transportat de urgență la spital înaintea meciului
SERIE A
Atalanta - Fiorentina nu se mai joacă! Transportat de urgență la spital înaintea meciului
„Echipament de nota 10!” » Adversara României de la Euro, kit inspirat dintr-un celebru desen animat
ECHIPAMENT
„Echipament de nota 10!” » Adversara României de la Euro, kit inspirat dintr-un celebru desen animat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ccristian0
ccristian0  •  18 Martie 2024, 09:57

Jucatorii care isi scot tricoul dupa marcarea unui gol ar trebui sa fie sanctionati si de catre club pentru , practic, ei iau un cartonas galben intentionat, prejudiciind clubul si de niste bani si de participarea lui la urmatorul joc. Practic este si un gest lipsit de bun simt sa dezbraci si sa arunci tricoul clubului care te plateste! Jucatorii care fac acest lucru nu dau dovada de prea mult intelect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează