INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

MANCHESTER UNITED // Mourinho a anunțat cine va fi noul căpitan al lui United » Ar putea fi ultimul lui sezon la club

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 15:40

Antonio Valencia va prelua banderola de căpitan al lui Manchester United de la Michael Carrick, care s-a retras.

Anunțul a fost făcut de Jose Mourinho: "Valencia a fost căpitan oricum sezonul trecut când n-a fost Carrick și el va rămâne. Când nu va juca, vom vedea cine va fi. Depinde cine evoluează. Ori Smalling, ori Young, Herrera, Mata. Sunt opțiuni.

Matic are toate calitățile pentru a fi căpitan, dar a venit abia acum un an. Pentru mine oricum nu contează prea mult banderola, îmi pasă mai mult de viața din vestiar și de lideri. Banderola e doar un simbol".

Ecuadorianul Valencia are 32 de ani și e la United de 9 ani, timp în care a adunat 330 de meciuri și 25 de goluri. Mai are un an de contract cu gruparea din Manchester.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează