INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United, titlul 21 în 2021? Trupa lui Solskjær e lider în Premier League! Urmează șocul cu Liverpool

Paul Pogba // FOTO: Imago +22   FOTO
Paul Pogba // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:45 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:55

Mnchester United a câștigat meciul cu Burnley, 1-0, iar trupa lui Ole Gunanar Solskjær s-a desprins la trei puncte la șefia Premier League, unde n-a mai fost singură de la ultimul sezon cu Sir Alex Ferguson. Duminică, vizitează însă campioana Liverpool.

Acum mai bine de trei luni era pulverizată de Tottenham cu 1-6, chiar pe„Old Trafford". Tot acolo, câștiga pe 1 noiembrie și Arsenal (1-0), experții și fanii așteptându-se ca Ole Gunnar Solskjær să fie alungat. 

Dar managerul norvegian a rezistat și Manchester United a pornit într-o serie fulminantă, cu 29 de puncte din 33 posibile (egaluri doar cu Machester. City și cu Leicester). Triumful de la Burnley i-a făcut pe „Diavolii Roșii" lideri solitari, cu trei „ungimi" peste Liverpool. Din decembrie 2012, spre finalul „erei Sir Alex Ferguson", în ultimul sezon când United a cucerit titlul, nu se mai întâmplase!

Paul Pogba, al doilea gol în 14 jocuri la Manchester United

Voleul lui Pogba din minutul 71 îi păstrează sus cel puțin cinci zile, până la vizita pe Anfield Road făcută "cormoranilor". A fost al șasea succes la limită între cele nouă bifate începând de la 3-1 cu Everton, pe Goodison Park! Francezul a sărbătorit reușita cu Bailly ținându-se de mâini, amintind de dansul lui Giggs și Ince din 1993 după un 3-0 la Middlesbrough, cum a remarcat Gary Neville. 

Mai avem drum lung și multe dueluri dificile. De aceea trebuie să rămânem calmi și concentrați, sperând că ne atingem obiectivul
- Paul Pogban, aflat la al doilea gol în 14 jocuri în actuala Premier League.

11 goluriîn ultimele 14 partide jucate în Premier au fost influențate de Rashford, cu 6 reușite și 5 assisturi, ultimul contra luin Burnley

VIDEO Manchester United, învinsă de Manchester City în Cupa Ligii Angliei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona face primul transfer al iernii! Acordul cu Manchester City, anunțat pe prima pagină

Alexandru Maxim, dorit la una dintre cele mai importante echipe ale Turciei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează