INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SHEFFIELD UNITED - MANCHESTER UNITED 1-2

FOTO Manchester United, victorie pentru Sir Bobby Charlton » Trupa lui Ten Hag a trecut cu greu de ultima clasată

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 00:40 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 00:57

Manchster United s-a impus la limită pe terenul lui Sheffield United, 2-1, într-un meci din etapa a 9-a din Premier League.

Chiar în ziua în care legenda clubului, Sir Bobby Charlton, a murit, trupa lui Erik Ten Hag a obținut o victorie pe care i-au dedicat-o fostului mare fotbalist.

După un început echilibrat, meciul s-a încins la jumătatea primei reprize. Mai întâi, gazdele au deschis scorul, în minutul 28. Scott McTominay a deschis scorul. Acesta a preluat pe piept o minge, la 12 metri de poartă, și a șutat din voleu, la colțul lung. 

Avantajul a durat doar 6 minute, pentru că Sheffield a egalat rapid, prin Oliver McBurnie. Acesta a transformat excelent un penalty dictat pentru un henț, cu ajutorul VAR.

+6 FOTO

Meciul a continuat să fie echilibrat, dar pe final, Manchester a dat lovitura prin Diego Dalot, care a marcat în minutul 77, cu o superexecuție. Fundașul stânga a primit o pasă de la 20 de metri, a preluat și a șutat de pe loc. Mingea s-a dus perfect, în vinclul porții. 

Pentru United, victoria înseamnă apropierea de locurile de cupe europene. „Diavolii” sunt acum pe locul 8, cu 15 puncte, la 5 de loucrile de Champion League. De partea cealaltă, Sheffield rămâne ultima, cu doar un singur punct. 

Citește și: 

Sir Bobby Charlton a murit » Legendarul fotbalist avea 86 de ani
DECES
Sir Bobby Charlton a murit » Legendarul fotbalist avea 86 de ani
Derby-urile londoneze nu dezamăgesc! Condusă cu 2-0, Arsenal a revenit în ultimul sfert de oră pe Stamford Bridge
ANGLIA
Derby-urile londoneze nu dezamăgesc! Condusă cu 2-0, Arsenal a revenit în ultimul sfert de oră pe Stamford Bridge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
roddymcneil
roddymcneil  •  22 Octombrie 2023, 10:04

E o impietate să alăturaţi cele două nume, Bobby Charlton şi Ten Hag. Toată lumea, nu doar fanii lui Manchester United îl regretă pe Sir Bobby Charlton. În contrast, despre Ten Hag nu se pot spune lucruri frumoase. La modul cum se exprimă acum echipa şi la atitudinea pe care a avut-o faţă de unii jucători, ar fi de dorit ca Ten Hag să dispară din peisaj cît mai repede. Evident nu fizic, însă conducerea lui MU ar trebui să-l dea afară. Nu există un viitor frumos pentru echipă cu acest individ antipatic, arogant, lipsit de caracter. Reast in peace, Bobby Charlton!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează