INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - WOLVES

VIDEO Manchester United, cu CR7 căpitan, învinsă de Wolves pe Old Trafford » Cristiano Ronaldo, aproape de o gafă uriașă

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Wolverhampton, scor 0-1, în runda cu numărul 21 din Premier League.
Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Wolverhampton, scor 0-1, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 21:33 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 21:55

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Wolverhampton, scor 0-1, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Schimbările tactice gândite de Ralf Rangnick la Manchester United s-au dovedit neinspirate. Cu Ronaldo (36 de ani) într-o zi slabă, „diavolii” au trimis doar două șuturi pe poarta adversă și au fost salvați, din nou, de De Gea

Chelsea și Tottenham pregătesc schimbul anului în fotbalul mondial!
ANGLIA
Chelsea și Tottenham pregătesc schimbul anului în fotbalul mondial!

Cristiano Ronaldo, moment confuz în United - Woverhampton

Wolverhampton putea să deschidă scorul în minutul 36, după un moment de rătăcire al lui Ronaldo, căpitan în premieră de la revenirea pe Old Trafford. Aflat la 18 metri de propria poartă, portughezul a vrut să trimită mingea către De Gea. Nu s-a informat și nu a observat doi adversari. Șansa lui United a fost că Jimenez nu a fost atent.

Partea secundă a fost mult mai atractivă. Bruno Fernandes a trecut pe lângă deschiderea scorului, după o oră de joc, când a reluat în bara transversală, din 10 metri. La acțiunea imediat următoare, „lupii” au avut bara lor, dintr-o lovitură liberă executată de Saiss.

Joao Moutinho a decis partida în minutul 82, cu un șut excelent plasat, de la marginea careului. Apărătorii gazdelor l-au întâmpinat prea târziu și i-au permis să își așeze nestingerit mingea.

Cum arată clasamentul din Premier League, după Manchester United - Wolverhampton 0-1

Manchester United a pierdut al 6-lea meci din acest sezon și pierde teren în lupta pentru top 4. Ocupă în acest moment locul 7, cu 31 de puncte, 4 sub Arsenal. Wolverhampton traversează o formă excelentă. A remizat runda trecută cu Chelsea, scor 0-0, și urcă până pe 8.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Postul lui Ianis Hagi la Rangers, în pericol » Decizia antrenorului Giovanni van Bronckhorst

A început revoluția la echipa lui Marius Șumudică » Doi fotbaliști și nepotul lui Erdogan au plecat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anonim91
anonim91  •  03 Ianuarie 2022, 23:16

Slab Ronaldo. N-a jucat nimic in meciul cu Wolves. Il scoteam primul daca eram in locul lui Rangnick. Aproape toate mingile pe care le-a jucat in atac au fost balbaite. As spune in ca in multe meciuri din ultimii ani a fost cel mult mediocru.

dora
dora  •  03 Ianuarie 2022, 22:04

CR7 plafonat, Cavani pe picior de plecare, vedete fara chef antrenate de un nene neamț, Ralf Rangnick, care nu prea se știe ce caută acolo. Poate trebuia menținut Michael Carrick antrenor interimar până la finalul sezonului !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează