INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Maradona a anunțat că revine în fotbal » Unde va lucra fostul selecționer al Argentinei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 10 februarie 2017 18:58

Legendarul jucător argentinian Diego Armando Maradona a anunțat pe un cont de socializare că a devenit noul ambasador al FIFA.

Maradona a criticat ani de zile forul mondial, cât timp la conducerea acestuia s-au aflat Joao Havelange și Sepp Blatter, însă totul s-a schimbat după alegerea lui Gianni Infantino că președinte, cu care argentinianul are o relație apropiată de prietenie.

"Da. Este oficial acum. În sfârșit pot să îmi îndeplinesc unul dintre visele mele de-o viață: să lucrez pentru o FIFA curată și transparentă, cu oameni care iubesc fotbalul. Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat să accept această nouă provocare", a postat fostul jucător al lui Napoli.

Înainte de a-l coopta pe Maradona, președintele Gianni Infantino a reușit să îi convingă pe Marco van Basten și pe croatul Zvonimir Boban sa se alăture acestui proiect.

"Ca o recunoaștere a contribuției sale remarcabile și unice în fotbal, FIFA caută cel mai bun mod pentru a colabora cu Diego Maradona, pentru a se asigura că că va avea un rol major în activitatea FIFA de a promova fotbalul pe întreg globul, prin implicarea sa în dezvoltarea proiectelor importante și în programul FIFA Legends" a declarat purtătorul de cuvânt al FIFA.

Maradona a antrenat naționala Argentinei în perioada 2008-2010, calificând-o si fiind prezent cu aceasta la Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010.

Surse: theguardian.com,usatoday.commirror.co.uk

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează