INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Marc Bartra se revoltă pe rețelele de socializare după bannerul afișat de fanii lui Schalke, care cer eliberarea autorului atacului de la Dortmund

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 14:04

Fotbalistul Marc Bartra (28 de ani) are un mesaj pentru suporterii lui Schalke, după bannerul afișat de aceștia în legătură cu atacul terorist din 2017, când autocarul Borussiei Dortmund a fost avariat.

Fundașul Betis și-a arătat revolta pe rețelele sociale, după banner-ul apărut în sprijinul lui Serghei W, autorul atacului.

 

„Intolerabil, inacceptabil și trist. Sper ca autoritățile să ia măsurile necesare în acest caz. Una e rivalitatea în fotbal și alta e să ceri eliberarea cuiva care s-a jucat cu viața a 28 de persoane”, a scris Bartra.

În 2017, o explozie a avut loc în preajma autocarul Borussiei Dortmund. Un dispozitiv pus pe șosea a făcut țăndări geamurile autocarului care plecase de la hotel pentru a ajunge la stadionul din Dortmund!

Fundaș la Betis pe vremea aceea, Marc Bartra a fost rănit în atacul respectiv și a suferit o operație la un braț.

VEZI și:

Borussia Dortmund - Schalke 2-4 // VIDEO+FOTO Borussia își poate lua adio de la titlu, după ce a fost UMILITĂ de Schalke în derby-ul Ruhr-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează