INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Marcus Rashford: 10 goluri în 10 meciuri după Mondial. Forma carierei!

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 14:03 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 15:04

Decarul lui Manchester United, Marcus Rashford, nu mai poate fi oprit. De când s-a reluat sezonul după Mondial, Rashford e irezistibil. Alt gol la 3-0 cu Nottingham Forest, în turul semifinalelor Cupei Ligii Angliei. 

Când era Cristiano Ronaldo la Manchester, încercând să ia toată lumina echipei, Marcus Rashford de-abia pâlpâia. Doar șapte goluri marcase în aproape jumătate de an.

Frații Costea s-au reunit » Joacă din nou pentru aceeași echipă, după 10 ani: „Am găsit un lot foarte puternic. Dacă nu promovăm, plec din țară”
TRANSFER
Frații Costea s-au reunit » Joacă din nou pentru aceeași echipă, după 10 ani: „Am găsit un lot foarte puternic. Dacă nu promovăm, plec din țară”

Marcus Rashford, cursă de peste 50 de metri

După plecarea „regelui" lusitan, decarul lui United e strălucitor. 11 goluri, dintre care 10 de când s-a întors de la Mondial. Zece în zece meciuri. „10 perfect", a titrat Daily Mail.

  • 5 goluri în șase partide de Premier League
  • 4 goluri în trei întâlniri de Cupa Ligii Angliei
  • 1 gol într-un joc de FA Cup.

Cu el marcând non-stop, jucătorii lui United au un traseu tot mai bun: opt victorii, un egal (1-1 cu Crystal Palace) și un singur eșec (2-3 cu Arsenal).

Miercuri seară, MR10 a deschis scorul la 3-0 cu Nottingham, în turul semifinalelor Carabao Cup. O cursă de dincolo de centrul terenului, străpungând în viteză apărarea adversă și punctând la colțul scurt. Mai ales datorită lui, Manchester e și în finala Cupei Ligii.

Marcus Rashford, peste Haaland și Kane

„Forma lui Rashford e uluitoare!", a exclamat Gary Neville la Sky Sports. Fostul căpitan al lui United e vrăjit de Marcus.

Nimeni nu a mai înscris atât de mult după Mondial în fotbalul englez: nici Haaland (8 goluri), nici Mahrez și Nketiah (6), nici Kane (5).

„Cârnatul austriac” Wout Weghorst a marcat!

Zilele trecute, Piers Morgan îl ironiza pe Wout Weghorst, olandezul de 1,97 m împrumutat de Man. United de la Burnley. „Manchester a renunțat la Ronaldo pentru a lua un atacant cu nume de cârnat austriac", a comentat jurnalistul englez pe Twitter. Dar Weghorst a înscris miercuri primul său gol pentru roșii. Fostul jucător Michael Dawson a spus la Sky Sports: "Poate nu e un superstar, dar marchează. Un număr 9 real, un transfer bun".

Citește și: 

GALERIE FOTO Alexi Pitu a fost prezentat la Girondins de Bordeaux

Erling Haaland, amețitor! A depășit golgheterii ultimelor trei sezoane și e de trei ori mai rapid decât Van Nistelrooy

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează