INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA

VIDEO Mario Balotelli a comis-o și în Elveția! Vârful italian abia se putea ține pe picioare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 14:20 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 14:22

Mario Balotelli (32 de ani) a comis-o la câteva săptămâni după ce a semnat cu FC Sion. Vârful italian a fost surprins ieșind clătinându-se dintr-un bar din Elveția, ajutat să meargă de un bărbat și de o femeie .

Videoclipul a fost postat pe Twitter și a strâns peste 460.000 de mii de vizualizări. După acest incident, Balotelli nu s-a mai prezentat la antrenamentele celor de FC Sion, iar clubul nu a comunicat nimic în acest sens, potrivit publicației Nau.ch.

Ștefan Radu de 4 în umilința cu Midtjylland! » Se simt cei 36 de ani: „A ieșit la suprafață rugina”
EUROPA LEAGUE
Ștefan Radu de 4 în umilința cu Midtjylland! » Se simt cei 36 de ani: „A ieșit la suprafață rugina”

Mario Balotelli a semnat cu FC Sion în urmă cu 16 zile!

Mario Balotelli a fost transferat în această vară de FC Sion de la Adana Demirspor pentru suma de 2,6 milioane de €.

Vârful a evoluat pentru Sion în victoriile cu FC Basel și FC Saint Gallen, intrând de fiecare dată pe finalul meciurilor.

Mario Balotelli, un obișnuit al escapadelor extrasportive

Mario Balotelli e cunoscut drept un fotbalist problematic. În 2012 la Manchester City a aruncat cu săgeți de darts după juniorii din academia „cetățenilor”, iar cu o altă ocazie postat un videoclip în care aprindea artificii în propria baie.

Directorul sportiv a lui Manchester City din 2012, Brian Marwood, îl dădea presei britanice pe „Super Mario” ca antiexemplu pentru viitorii jucători.

„Cred că e important să dăm un bun exemplu. După părerea mea - și știm cu toții despre cine e vorba (n.r.-  Mario Balotelli) - în sistem vor apărea oameni care nu arată aceleași valori și un comportament corect. În general, avem un grup fantastic de jucători. Mă refer la Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Joe Hart, Gareth Barry, Joleon Lescott... Avem o mulțime de fotbaliști care gândesc și se comportă așa cum trebuie. Trebuie să ne asigurăm că ei sunt modelele de urmat", spunea atunci Brian Marwood.

Citește și alte articole:

Gestul lui Ronaldo după Sheriff Tiraspol - Manchester United » Ce a făcut când un voluntar a venit să se pozeze cu el după meci
Sheriff Tiraspol - Manchester United 0-2
Gestul lui Ronaldo după Sheriff Tiraspol - Manchester United » Ce a făcut când un voluntar a venit să se pozeze cu el după meci
Ladislau Boloni continuă atacul la arbitru: „Actorul nu și-a învățat textul și a ucis spectacolul”
FRANȚA
Ladislau Boloni continuă atacul la arbitru: „Actorul nu și-a învățat textul și a ucis spectacolul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Septembrie 2022, 20:23

...Mario Balotelli este un mare caracter ...el a avut o copilarie nefericita fiind infiat la 3 ani de o familie de italieni ...trebuie sa fim ingaduitori cu el ...a facut sute de opere de caritate ...a ajutat mii de copii ...

balotelli
balotelli  •  16 Septembrie 2022, 16:12

Cu escapadele ne-am obișnuit. E un fel de Gabi Tamaș al italienilor. Dar poate toate au o explicație, dacă ne gândim la mesajul tatuat pe pectoralul lui stâng - un citat din Genghis Khan, ce s-ar traduce cam așa: "Sunt pedeapsa dată de Dumnezeu. Dacă nu ai fi comis păcate mari, Dumnezeu nu ar fi trimis o pedeapsă ca mine asupra ta". Când cineva își face un astfel de tatuaj, 'escapade' de genul celei prezentate în articol n-ar trebui să mai surprindă pe nimeni.

maradona79
maradona79  •  16 Septembrie 2022, 14:55

Il ia Gigi la fecesebe si va face pereche in atac cu celalalt betivan, Omrani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează