INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică, savuros în direct la TV: „Al meu doarme și acum. A fost rupt în două pe teren!”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat, în stilu-i caracateristic, dificultățile prin care a trecut Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) în meciul câștigat cu Alanyaspor, scor 3-1.
Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat, în stilu-i caracateristic, dificultățile prin care a trecut Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) în meciul câștigat cu Alanyaspor, scor 3-1.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 11:29 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 11:46

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat, în stilu-i caracateristic, dificultățile prin care a trecut Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) în meciul câștigat cu Alanyaspor, scor 3-1.

„Toșca doarme și acum cred. Babacar, care a venit de la Fiorentina, l-a alergat de l-a rupt în două. E un alt nivel, te înspăimânți când vezi peste ce adversari dai. E greu să visezi la titlu sau la cupele europene”, a declarat Șumudică în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Șumi face referire la Khouma Babacar, vârful lui Alanyaspor, care a marcat peste 30 de goluri în Serie A pentru Lecce, Sassuolo și Fiorentina. Evoluează la Alanyaspor din actuala stagiune.

Cu 4 victorii consecutive în Turcia și un singur meci pierdut în acest sezon (chiar în prima etapă, cu Galatasaray), Gaziantep ocupă locul 4 în campionat. Deasupra se află doar Alanyaspor, tot cu 27 de puncte, dar cu un meci în plus și golaveraj mai bun, Beșiktaș și Galatasaray.

15 ani de când Marius Șumudică a debutat ca „principal"

Șumudică a renunțat la cariera de fotbalist în 2005, an în care a și debutat ca antrenor principal. A făcut-o din Liga a 3-a, unde a preluat-o pe Rocar, la începutul lui decembrie, în urmă cu 15 ani. A rezistat un an, după care a urcat puțin niveul și în următoarele 3 sezoane a antrenat la liga secundă, unde s-a aflat pe banca echipelor Inter Gaz, Progresul și Farul. 

Debutul lui Șumudică în calitate de tehnician în Liga 1 s-a produs în urmă cu fix 11 ani, când Jean Pădureanu i-a oferit posibilitatea să o pregătească pe Gloria Bistrița, pe 4 ianuarie 2010.

VIDEO. Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi: „Am spart un televizor în vestiar!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ladislau Boloni, declarații tari: „Ce-a făcut Ibrahimovic?! A dat două goluri cu călcâiul... Cum să-l compari cu Messi?!”

Regim spartan pentru fiul lui Cristiano Ronaldo: „Mă enervează uneori. Știți ce-mi spune când îi recomand o baie rece?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gxgm4r1n
gxgm4r1n  •  30 Decembrie 2020, 12:01

Felicitări pentru acest tip de antrenor! Scoate Maximum posibil de la un jucător. Și nu exclude din lot jucători cum fac antrenorii tradiționali. Cei care critică nu știu dacă au alergat vreodată după un adversar 90 de minute sau dacă au scăpat singuri spre poartă vreodată. Sa nu mai zic de alergarea zilnică la antrenamente unde îți sună stomacul la fel ca al cailor de curse și aștepți locul in primul 11 liniștit. Când ai făcut un sport îți vine frustrarea imediat privind la tv dar la fel de repede te lovesc amintirile antrenamentelor, accidentarilor și te ABȚII de la orice comentariu. Așa că Negativismul este de înțeles. Aceste persoane nu pot avea niciodată succes in sport. La Mulți Ani pentru toată lumea, chiar și haterilor care vor să vadă campioni dar s-au plictisit de așteptat.

badeadorian
badeadorian  •  29 Decembrie 2020, 14:48
Postat de sorinpopovici57 pe 29 Decembrie 2020, 14:24

Atat i-l laudati de parca antreneaza o echipa din Liga Campionilor!!!

Adica de exemplu Basaksehir dupa 5-1 cu PSG ??? . Daca era antrenor acolo trebuia laudat dupa logica postarii tale ?? ... Este greu de sesizat cand un antrenor obtine rezultate bune cu o echipa modesta , fie doar in campionatul national ... asa , sa ai lotul lui City este usor sa executi Marseille cu 3-0 !!!

badeadorian
badeadorian  •  29 Decembrie 2020, 14:38
Postat de bazinga pe 29 Decembrie 2020, 13:52

Sa imi fie cu iertare, nu e un stil savuros ci un stil de bufooon sinistru, cu mari *** si iesiri necontrolate, paroxistice, vecine cu neb--un--ia !

Mai dar ce-l mai musti pe unde-l prinzi !!! Ai fost cu colindul la el si ti-a dat doar mere si covrigi ???? Nici macar o baclava ??? ... Esti atat de pornit pe articolele despre el ca-l intreci pe @adriann in mania lui anticioban !!! .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează