INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică? Echipa pe care e gata să o preia

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 14:22 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 14:49

Tehnicianul Marius Șumudică, în vârstă de 50 de ani, care s-a despărțit de CFR după numai trei luni, s-ar întoarce în liga turcă, și nu în Arabia!

După demiterea de la CFR Cluj, pe 28 august, numele lui Marius Șumudică a fost vehiculat la multe echipe, mai ales în Liga 1 (FCU Craiova) , dar și în Turcia și în zona Golfului Persic.

Acum, Ajansspor îl prezintă la Malatyaspor, din prima ligă turcă. Agenția turcă, preluată și de cotidianul local Fanatik, susține că antrenorul în vârstă de 50 de ani ar fi ajuns la un acord cu clubul din estul Anatoliei. Care l-a concediat pe Irfan Buz, numit pe banca galben-negrilor tot în acest an.

Marius Șumudică o preia pe Malatyaspor, echipă cu 5 înfrângeri la rând

Malatya e într-o situație extrem de dificilă. După primele opt etape, este pe locul 17, primul retrogradabil, având numai șase puncte. Are două victorii și șase înfrângeri, cinci eșecuri la rând. Nu a mai învins pe nimeni din etapa a treia. De pe 28 august, data demiterii oficiale a lui Șumudică de la CFR.

Potrivit Fanatik, Șumudică ar fi fost a treia variantă la Malatya, după Samet Aybaba and Çağdaş Atan.

3 echipea antrenat până acum Marius Șumudică în Turcia: Kayserispor, Gaziantep și Rizespor

Șumudică era aproape de Al Ahli Jeddah

În finalul lunii trecute, Șumudică era la un pas să revină în zona Golfului și s-o preia pe Al Ahli Jeddah. Conducerea clubului și Șumudică au negociat deja un posibil contract, după cum a anunțat Gazeta Sporturilor, dar se pare că nu au ajuns la un acord.

De-a lungul carierei, Șumudică a mai antrenat la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chidjna, Kayseri, Al Shabab, Gaziantep, Rizespor și CFR Cluj.

VIDEO Dumitru Dragomir, supărat pe arbitrajele din ultima perioadă: „Nu face nimeni nimic, suntem nebuni!”

Citește și: 

Bergodi revine în Liga 1! Șanse mari să semneze azi cu noua echipă

Comparat cu Xavi! Toată Spania vorbește depre puștiul-minune Gavi: „E un caz neobișnuit, joacă precum în curtea casei sale”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
flosud97
flosud97  •  07 Octombrie 2021, 23:24

Sumi sper sa nu stai mai mult de cate 6 sau 7 étape pe la vreo echipa

azalkmar
azalkmar  •  07 Octombrie 2021, 16:45

Era mai bine sa îl sunați și va spunea el singur.

Berceni
Berceni  •  07 Octombrie 2021, 15:12

Vine la fcsb2003 peste maxim o luna, edi e pe faras.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează