INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, planuri pentru sezonul următor: „Vreau 3-4 jucători” + „Cu el pe teren, eram pe 3 acum”

Marius Șumudică este pe 8 în Turcia cu Gaziantep +9   FOTO
Marius Șumudică este pe 8 în Turcia cu Gaziantep

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 10:22 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 10:41

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit despre planurile de viitor ale echipei sale, după finalul meciului contra lui Kasimpasa, scor 2-2.

De asemenea, antrenorul român l-a lăudat pe Alexandru Maxim (30 de ani), mijlocașul ofensiv pe care speră să-l păstreze și pentru stagiunea următoare.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „Vreau 3-4 jucători”

„Nu vreau să fac multe transferuri, voi aduce cel mult trei jucători. În primul rând, vreau să rezolv situaţia lui Maxim şi a lui Kayode (n.r. jucători împrumutați de la Mainz, respectiv Shakhtar). Îmi doresc ca ei să rămână aici. În afara lor, trei sau patru transferuri ar fi foarte bune.

Alexandru Maxim este un jucător de calitate. Cu talentul lui, ghidează întreaga echipă. A schimbat mult jocul nostru în repriza secundă. Dacă Maxim ar fi fost alături de noi în prima jumătate a sezonului, am fi fost în locul celor de la Sivasspor (n.r. echipă aflată pe locul 3 în Turcia)", a declarat Șumudică, potrivit Hurriyet.

Gaziantep - Kasimpașa 2-2. Șumudică, salvat de Maxim

+5 FOTO
  • Sursă foto: https://twitter.com/GaziantepFK

Gaziantep a remizat pe teren propriu cu Kasimpasa, scor 2-2, în penultima etapă din Turcia. Alex Maxim a înscris golul care îi menține intact recordul lui Șumudică.

În minutul 78, la 1-2, românul a stat la pândă și a interceptat o pasă greșită a unui fundaș de-ai oaspeților, l-a driblat cu multă eleganță pe portar și a înscris în poarta goală, salvându-l pe Șumudică de la primul eșec post-pandemie. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Serge Aurier, interviu sfâșietor despre asasinarea fratelui: „Nu-l urăsc pe criminal. O fată a fost subiectul conflictului”

Jucătorii lui Leeds, cerere specială pentru Marcelo Bielsa la petrecerea de promovare » Răspunsul neașteptat al antrenorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Iulie 2020, 15:22

Alibec!Ieftin!1,5 milioane de euro!

issconcs
issconcs  •  19 Iulie 2020, 15:02

sumi hai la dinamo lasa turcia vino acasa

caesarone
caesarone  •  19 Iulie 2020, 11:37

Nu-i decat la 14 puncte de Sivasspor, dar el termina pe 3!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează