INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Șumudică, mesaj pentru fostul său colaborator: „Mă gândesc că nu mai țineai cont de faptul că îți plăteam din banii mei salariul şi plecai”

Marius Șumudică // FOTO: Imago
Marius Șumudică // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 10:31 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 10:39

După ce a fost atacat de un fost translator al său, Marius Șumudică (50 de ani) nu a așteptat mult până să răspundă.

Oguzhan Erdogmuș l-a acuzat pe român în presa locală că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească, iar noul antrenor al celor de la Malatyaspor a replicat imediat.

Marius Șumudică reacționează după ce a fost atacat de fostul său translator: „E o minciună”

„Este una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui. Atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, atacat de un fost colaborator din Turcia: „Ne insultă țara pe la spate”

„El spune constant în faţa presei «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Înaintea unei conferințe de presă, un colaborator mi-a spus «Ai grijă, fiule. El plânge, dar e un plans fals, minte» . Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit doar pentru că nu ai găsit un loc de muncă în altă parte. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club. Ai făcut scandal din nimic”, a spus Erdogmuș potrivit celor de la Yenisafak.

Marius Șumudică, primele impresii după contactul cu Yeni Malatyaspor

„Sâmbătă am condus primul antrenament. Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am jucat contra lor. Au avut niște probleme, au fost câțiva jucători accidentați, de aceea a fost și seria de insuccese. Nu am un lot care să se bată la retrogradare. Bașkanul m-a așteptat până la patru dimineața. Mi s-a părut un om ok, care își dorește să lucreze cu mine.

E incomparabil contractul cu ce a fost la CFR. Obiectivul este să scăpăm de retrogradare, dar eu vreau să urcăm cât mai sus. Ei își doresc să jucăm un fotbal bun și să n-avem emoții cu retrogradarea, ceea ce eu cred că se poate realiza”, a povestit Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Citește și:

Mirel Rădoi e sigur că mergem la baraj: „Pot intra și spectatorii pe teren, noi câștigăm! Îmi rup legitimația, jucătorii își aruncă ghetele și rămânem acolo!”

Mitriță, despre secretele golului cu Armenia: „El e singurul care a crezut în mine!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Octombrie 2021, 17:43

Este irecuperabil ! Oriunde merge face CIRC ! Bine ca a plecat din România !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close