INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit după ultima victorie » Imagini fabuloase cu românul: „Nu am putut să mă abțin!”

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a obținut o nouă victorie în prima ligă din Turcia, 2-0 cu Ankaragucu. La final, antrenorul român s-a dezlănțuit, chiar pe teren. +18   FOTO
Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a obținut o nouă victorie în prima ligă din Turcia, 2-0 cu Ankaragucu. La final, antrenorul român s-a dezlănțuit, chiar pe teren.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 17:25 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 18:02

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a obținut o nouă victorie în prima ligă din Turcia, 2-0 cu Ankaragucu. La final, antrenorul român s-a dezlănțuit, chiar pe teren.

În stilu-i caracteristic, Șumi a început să danseze în spațiul rezervat din fața băncii tehnice, atrăgând astfel atenția tuturor.

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit în Turcia

„Era o melodie românească pe care au găsit-o ei, au pus-o, și nu am putut să mă abțin: «Stau ca vulturul pe stâncă»”, a declarat Șumudică în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Și pe contul oficial de Twitter al clubului a apărut un video special cu antrenorul român:

Gaziantep nu s-a împiedicat de Ankaragucu (2-0) și a ajuns la 15 etape fără înfrângere! Și măcar pentru câteva ore a depășit liderul Beșiktaș, la golaveraj (+13), ambele cu 31 de puncte.

Este extraordinar ce face Șumi la Gaziantep! Are condiții excelente, jucători foarte buni și un staff tehnic care îl ajută enorm. Este în vogă și poate prinde un tren foarte bun
Gheorghe Mulțescu

VIDEO. Golul marcat de Alex Maxim în Gaziantep - Ankaragucu

Două episoade similare cu Marius Șumudică

Marius Șumudică a sărbătorit într-un stil asemănător și victoria cu Bașakșehir, scor 2-1, de la jumătatea lunii decembrie.

De asemenea, în urmă cu două luni, Șumudică a dansat în fața conducătorilor rivali de la Trabzonspor. Trimis în tribune, Șumudică a făcut un popas în dreptul conducătorilor lui Trabzon și a executat un mic număr de dans. Momentul a venit imediat după golul egalizator reușit de Alexandru Maxim dintr-o lovitură de pedeapsă - detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Avertisment pentru Dan Petrescu: „Îl așteaptă un cazan! M-am săturat de câte pedepse am luat în Turcia!”

Ștefan Radu poate face istorie în 2021! La un pas să bată un recordul suprem la Lazio

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
laurkro
laurkro  •  06 Ianuarie 2021, 21:11

Mai mult nu ai de unde sa ceri. Atâta poate cocalarul.

dobrin
dobrin  •  06 Ianuarie 2021, 15:47

Pai cum spune vorba romaneasca despre un reprezentant al unei anumite minoritati. Poti sa-l scoti din mediul in care a trait, dar mediul in care a trait nu poti niciodata sa-l scoti din el.

depeche
depeche  •  06 Ianuarie 2021, 10:40

Manele? E muzica turceasca, habarnistilor. Ah, ca manelele sunt inspirate din muzica turceasca si greceasca e altceva, dar nu danseaza pe manele.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează