INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

VIDEO+FOTO. Marius Șumudică, SHOW în Turcia! Cum a sărbătorit victoria cu Bașakșehir: „Fără număr!”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1. +16   FOTO
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 20:34 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 21:03

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a sărbătorit în stilu-i caracteristic victoria cu Bașakșehir, scor 2-1.

Suspendat, antrenorul român a privit victoria contra campioanei Turciei din tribune. Imediat după fluierul final al arbitrului Abdulkadir Bitigen, Șumi s-a descătușat și a imitat un gest întâlnit frecvent la petrecerile cu lăutari 😅.

FOTO. Show cu Marius Șumudică după Bașakșehir - Gaziantep 1-2

+12 FOTO

În urma victoriei cu Istanbul BB, Gaziantep a urcat, cel puțin pentru moment, până pe locul 6, la egalitate de puncte (18) cu formațiile clasate pe 5 și 7, Goztepe, respectiv Kasimpașa, care au și un meci în plus disputat.

VIDEO. Marius Șumudică a dansat în fața șefilor lui Trabzonspor

În urmă cu o lună și jumătate, Șumudică a dansat în fața conducătorilor rivali de la Trabzonspor. Trimis în tribune, Șumudică a făcut un popas în dreptul conducătorilor lui Trabzon și a executat un mic număr de dans. Momentul a venit imediat după golul egalizator reușit de Alexandru Maxim dintr-o lovitură de pedeapsă - detalii, AICI.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Caz șocant în Spania! O echipă și-a arătat indignarea pe rețelele de socializare după ce a fost învinsă de Real Madrid

Accidentare cumplită în Bundesliga! Meciul dintre Augsburg și Schalke a fost întrerupt după o lovitură la cap a lui Mark Uth

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  14 Decembrie 2020, 08:58

sa ne traiesti Sumi ! cel mai bun din RO ! mult succes meseriasule !

tipsy
tipsy  •  14 Decembrie 2020, 08:44
Postat de cineva pe 13 Decembrie 2020, 22:23

Ce nu inteleg romanii e ca, sumudica, acest iuda 2,a facut acel gest de c o c a l a r, nu in semn de sustinere sau razbunare asa cum cred multi pe aici, el facandu ne de rusine in turcia manelistica la fiecare meci. Asa se manifesta el. Dar probabil romanii au uitat declaratia lui in cazul coltescu. Incredibil cum se schimba parerile romanilor in 3 zile. Asta ce insemna ca suntem c.. ve?!!??

Exact, iti dai seama, s-a gandit el sa faca un gest ironic, mai ales in tara lui Erdogan *** :) Eh, iti dai seama cine comenteaza in general pe aici. Daca Sumudica asta e asa mare antrenor de ce o fi antrenat 20 echipe in 15 ani cu un singur trofeu castigat in cariera? Sau poate, doar poate, are presa buna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  14 Decembrie 2020, 07:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează