INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Învins în weekend, Marius Șumudică a mers cu două solicitări la conducere

Marius Șumudică // foto: Facebook
Marius Șumudică // foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 16:52 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 16:52

Marius Șumudică (52 de ani) a adus la Gaziantep cinci jucători în această toamnă, între care și românii Florin Niță și Denis Drăguș, dar mai vrea să întărească echipa. Antrenorul român a dat deja conducerii numele celor doi fotbaliști luați în vizor pentru viitoarea fereastră de transferuri.

Marius Șumudică nu a putut lega sâmbătă a treia victorie de când s-a întors în Turcia, a pierdut pentru a doua oară în acest sezon, 0-2 cu Basaksehir

Deși „roș-negrii" au adus luna trecută cinci jucători, la recomandarea antrenorului român, inclusiv portarul Florin Niță și atacantul Denis Drăguș (Alexandru Maxim s-a întors după împrumutul de la Beșiktaș), Șumudică nu este mulțumit cu lotul actual.

Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”
ANUNȚ
Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”

Marius Șumudică a cerut alte două transferuri la Gaziantep

Cotidianul turc Olaymedya a confirmat ceea tehnicianul de 52 de ani dezvăluise la revenirea în țară, că „mai vrea doi fotbaliști și le-a dat deja numele lor conducerii clubului, pentru a-i lua în următorul mercato din ianuarie".

Nu mai aduc niciun român în iarnă, vreau să iau doi jucători pe care îi cunosc și cu care am lucrat în Arabia Saudită. Obiectivul în acest an e să ne salvăm de la retrogradare și la anul să facem o echipă care să ajungă din nou unde a fost, în primele 8-10 echipe.

 - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Marius Șumudică nu a fost prima opțiune

Sursa amintită scrie că echipa lui Șumudică „avea un moral bun după succesele cu İstanbulspor (2-0) și cu Samsunspor (2-1), dar a venit deplasarea de la Istanbul, cu Bașakșehir, și Gaziantep a revenit pe loc retrogradabil (17), cu șase puncte în opt etape din SuperLig, toate făcute după schimbarea bancii tehnice”. 

În locul lui Erdal Guneș, demis în primele zile din septembrie, bașkanul clubului a vrut să aducă tot un antrenor turc, jurnalul Telgraf susținând că prima opțiune era Sergen Yalcin, care a și fost ofertat, numai că acesta nu a dat curs propunerii și a refuzat. 

Motivul? Sergen spera să fie pus la Beșiktaș, dar gruparea din Istanbul l-a ales pe Burak Yılmaz. Sergen a mai fost și la Gaziantep în 2016, și la Beșiktaș, în sezonul 2018-2019.

Tot despre stranieri: 

Scoțienii l-au „invadat” pe Ianis Hagi: „Îți plătesc eu biletul, numai vino înapoi!”

Vizită specială în Portugalia » Ladislau Boloni, revenire emoționantă pe stadionul lui Sporting Lisabona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează