INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

FOTO Marouane Fellaini, fostul mijlocaș al lui Manchester United, şi-a dus iubita într-o vacanţă de vis! „Să sărbătorim!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 21:10 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 22:06

După ce a câștigat titlul în campionatul Chinei alături de formația Shandong Taishan, Marouane Fellaini (34 de ani) a mers într-o vacanță exotică alături de iubita lui Victoria Alex.

Cei doi îndrăgostiți au fugit de vremea capricioasă din China și se relaxează la soare, în St Barts, pentru a sărbători ziua de naștere a frumoasei rusoaice.

+15 FOTO

„Ziua mea de naștere! Să sărbătorim!”, a scris Victoria pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii din vacanță.

Frumoasa rusoaică postează în dese rânduri imagini pe pagina de Instagram alături de fostul fotbalist al lui Manchester, la care adaugă citate de dragoste.

Momente cumplite trăite de familia unui star de la Manchester United: hoții i-au spart casa în timpului meciului cu Brentford! Soția și copiii erau înăuntru
ANGLIA
Momente cumplite trăite de familia unui star de la Manchester United: hoții i-au spart casa în timpului meciului cu Brentford! Soția și copiii erau înăuntru

Fellaini, dorit în Europa

Deși mai are contract până în 2025 cu formația chineză, Fellaini ar putea să se întoarcă în fotbalul european. Newcastle ar fi interesată de serviciile fotbalistului belgian, potrivit The Sun.

Fellaini nu este dorit doar de „coțofene”, de asemenea puterile din Turcia, Galatasaray și Besiktas l-ar dori și ele pe fotbalistul lui Shandong Taishan.

+15 FOTO

Citește și:

Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”

Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vasiledumi
vasiledumi  •  22 Ianuarie 2022, 12:06

Pe cine naiba interesează !? Ba *** … Doamne ferește !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează