INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LALIGA

Probleme cu soția pentru un fotbalist de la Barcelona: „Credea că am o amantă. Ieșeam în frig să vorbesc la telefon”

Martin Braithwaite (nr. 19) a bifat 3 partide oficiale pentru Barcelona +9   FOTO
Martin Braithwaite (nr. 19) a bifat 3 partide oficiale pentru Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 11:17

Martin Braithwaite, 29 de ani, atacantul care a fost transferat în luna februarie de Barcelona, a oferit detalii despre perioada în care negocia cu formația catalană.

Danezul a rememorat discuțiile pe care le-a avut cu soția sa, care îl bănuia de adulter, întrucât petrecea mai mult timp decât de obicei vorbind la telefon și se furișa afară din casă pentru conversațiile pe care le avea cu agentul său.

Martin Braithwaite, atacant Barcelona: „Mă ascundeam, ieșeam din casă”

„Nu am vorbit cu nimeni despre negocierile cu Barcelona. Nici măcar cu soția mea, care m-a suspectat că o înșel. A simțit că se întâmplă ceva pentru că vorbeam mult la telefon, mă ascundeam, ieșeam din casă pentru a discuta, deși era foarte frig. La un moment dat, m-a întrebat dacă am o amantă. Când am vrut să-i spun despre transfer, aflase deja din presă. Mi-a părut rău că nu a aflat de la mine, să-i văd reacția, dar a fost foarte fericită și a înțeles de ce nu i-am putut spune nimic până nu s-a concretizat transferul”, a declarat Martin Braithwaite pentru The Guardian.

De asemenea, Braithwaite a vorbit și despre Lionel Messi, starul alături de care împarte vestiarul Barcelonei: „Ia toată atenția asupra lui. Cei din jur tind să nu se mai uite la restul pentru că Messi reprezintă o mare amenințare pentru adversari. Așa se creează spații și trebuie să știm să exploatăm asta. Când profiți de spațiile acelea, adversarii își dau seama că trebuie să te marcheze, iar atunci creezi tu spații pentru Messi. Trebuie să fii inteligent”.

Chiar dacă revenirea lui Suarez ar putea însemna trecerea sa definitivă pe banca de rezerve, Martin Braithwaite se arată încântat de faptul că uruguayanul din atacul catalanilor și-a revenit după accidentare. „Sunt foarte entuziasmat că voi juca și cu Luis Suarez. Și-a revenit după accidentare și-i urmăresc atent mișcările. Înțelege jocul atât de bine, e foarte inteligent. Știe când să combine, când să paseze, își folosește corpul în dueluri. Îi pun întrebări, învăț. E de neprețuit să înveți de la fotbaliști ca Messi și Suarez”.

+5 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Barcelona:

Eto'o, despre Messi: „Îmi pare rău, dar nu-l vom lăsa să se odihnească” + Camerunezul vrea ca Leo să decidă totul la Barcelona!

Exodul de la Barcelona » Spaniolii vor renunța la cel puțin 7 vedete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează