INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Masorul anti-City-taka » Jose Mourinho îl ironizează pe Manuel Pellegrini: ”Nu am mai vorbit cu jucătorii de la prînz”

Kompany e dominat de Cahill (albastru), reflectînd suferința +1   FOTO
Kompany e dominat de Cahill (albastru), reflectînd suferința "cetățenilor"

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 23:22

Managerul portughez l-a ironizat pe rivalul chilian, pe care l-a bătut a şaptea oară în 9 dueluri: ”Discursul din vestiar l-a ţinut Billy McCulloch, eu n-am mai discutat cu jucătorii de la prînz”.

De la Guardiola şi Bayern în urmă cu 4 luni, nimeni nu mai ieşise viu de pe Etihad. 13 adversari la rînd s-au predat în faţa City-taka lui Pellegrini, primind în medie peste patru goluri pe meci!

Mourinho nu s-a speriat deloc şi i-a servit luni cu Chelsea o altă lecţie inginerului chilian (1-0). A şaptea în 9 dueluri. După care şi-a ironizat învinsul, sugerînd că masorul londonezilor a fost de ajuns să pregătească jocul!

"Discursul din vestiar l-a ţinut Billy McCulloch. Vorbesc serios, eu nu am mai discutat cu jucătorii de la prînz", a spus Mou după derbyul decis de Ivanovici, în care Matici, Gary Cahill şi Eto'o au ţintit barele.

Chelsea e egala lui City şi la 2 puncte de lider, dar Mourinho nu se gîndeşte la titlu: "Nu putem cîştiga campionatul, doar ne pregătim pentru la anul şi construim ceea ce lui Arsenal îi va lua ani să distrugă".

11 driblinguri a reuşit luni Hazard, mai mult decît toată echipa lui City. Belgianul a fost omul meciului

"Nu ştiu ce le-a zis Billy, urla ceva cu accent scoţian. Grrr, grrr, grrr... n-am înţeles nimic, dar cred că a funcţionat din moment ce echipa l-a aplaudat" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
baddog26
baddog26  •  05 Februarie 2014, 17:23
Postat de the.workaholic pe 05 Februarie 2014, 10:09

Tinere, nu pot sa ma abtin in a te contrazice. De fapt, te contrazici singur...pai care sunt acele superechipe antrenate de Mourinho, in comparatie cu cele la care faci tu referire? Barcelona lui Pep, cu Messi, Xavi si Iniesta in cea mai prolifica etapa a carierei lor? Milanul lui Sacchi, cu Gullit, Rijkaard, Baresi , Maldini sau Van Basten? Sau cei vreo 25 de ani de antrenorat ai lui Fergusson la cea mai bogata echipa din lume, unde chiar si eu castigam cateva titluri intr-un sfert de secol?!! Gandeste-te un pic la ce lot avea Inter si ce echipa de rahat a luat, reusind sa ia scudetto si Champions league cu alde Diego Millito si compania!

Fiecare are dreptul sa spune ce vrea despre cine vrea, dar sa spui ca Inter la acea vreme era o echipa oarecare inseamna ca nu stim despre ce vorbim.Pai in anii 2007-2012 inter domina Italia fara drept de apel si avea niste jucatori fenomenali atat ca nume cat si ca valoare.Mourinho este intradevar un mare antrenor dar de aici si pana la a fi considerat cel mai mare din istorie e cale lunga.

flavoneus
flavoneus  •  05 Februarie 2014, 17:05

A avut perfomante pe unde a antrenat...si la Real??pai , se compara cu ce a facut , Capello sa spunem, acolo??

mopuletz
mopuletz  •  05 Februarie 2014, 13:09

Manoloterzianuleeeeee & Co. ... vă doare?! Chelsea este o echipă mare iar Mourinho un antrenor de clasă... chiar dacă, Reghe și Pep sunt evident, pentru voi, mai buni ... în această ordine! Cât puteți fi de penibili când vă etalați copetența pe canalele EUROSPORT !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează