INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Scandal la Juventus - Inter, Massimiliano Allegri acuză: „Mi-a dat un picior!”

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost eliminat în finala Cupei Italiei, foto: Imago
Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost eliminat în finala Cupei Italiei, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2022 10:38 / Actualizat joi, 12 mai 2022 10:43

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost eliminat în finala Cupei Italiei, după mai multe incidente la marginea terenului. Juventus a pierdut, 2-4 după prelungiri cu Inter Milano, și rămân fără trofeu, cel mai rău an din ultimul deceniu.

Juventus, un sezon negru. Primul după 11 ani fără niciun trofeu. În 2010-2011, echipa a încheiat Serie A pe 7, în afara Europei, și antrenorul Luigi Delneri a fost demis.

 Acum, la întoarcerea lui Massimiliano Allegri, cel puțin a prins Liga Campionilor, de pe locul 4, pe care nu îl mai poate scăpa. Dar stagiunea rămâne „dezastruoasă", spune tehnicianul. 

L-a încurcat nunta lui Costache! » Cum a ajuns Petrila rezerva lui Birligea: l-a ȘOCAT pe Dan Petrescu
CFR Clu
L-a încurcat nunta lui Costache! » Cum a ajuns Petrila rezerva lui Birligea: l-a ȘOCAT pe Dan Petrescu

Întâi, Massimiliano Allegri s-a certat cu secundul lui Simone Inzaghi 

Miercuri seară, la Roma, „bianconerii" au pierdut și Cupa Italiei. Au întors Interul în două minute imediat după pauză (50-52), însă au fost egalați și, în prelungiri, au mai primit două goluri, unul după altul (99-102). 

Allegri nu a mai prins sfârșitul finalei pe bancă, era deja la vestiare, după incidentele de la marginea terenului. Spiritele s-au aprins de la penaltyul oferit „nerazzurrilor". 

Puțin mai târziu, când Lautaro l-a faultat pe Chiellini, a fost explozie de nervi între cele două tabere. Antrenorul juventin a avut un schimb de replici violente cu Massimiliano Farris, secundul lui Simone Inzaghi. „Centralul" Paolo Valeri i-a avertizat pe amândoi. 

Massimiliano Allegri, după Inter - Juventus 4-2: „Noi rămânem cu furia" 

În extra-time, după golul de 2-4 (102), Allegri a fost eliminat, după altă reacție furibundă. Ce se întâmplase? „Un jucător al Interului a venit la banca noastră și mi-a dat un picior”, s-a plâns acesta. „Eu am răspuns și arbitrul m-a eliminat corect”. 

Ultimele lui cuvinte: „Îi felicit pe cei de la Inter. Noi rămânem cu furia de a nu fi cucerit nimic în acest sezon, furie pe care o vom păstra anul viitor". 

 Giorgio Chiellini a spus adio 

La 37 de ani, 17 în tricoul lui Juventus, Giorgio Chiellini părăsește clubul bianconero. „Las locul tinerilor, nu voi mai fi aici sezonul viitor. Luni îi voi saluta pe fani pe stadionul nostru, iar la Florența va fi ultima partidă", a spus miercuri fundașul central, cu 559 de meciuri și 36 de goluri la Juve. 

Chiellini vrea să își încheie cariera în Statele Unite, cel mai probabil la Los Angeles FC. 

Supărarea eroului Ivan Perisic 

Ivan Perišic, 33 de ani, e din 2015 la Inter, cu excepția unui singur sezon, 2019-2020, când a fost împrumutat la Bayern. El a fost eroul „nerazzurro" miercuri, cu două goluri în prelungiri: unul din penalty, altul superb, cu un șut la colțul lung, sub bară. 

Croatul rămâne supărat, reproșându-le oficialilor lui Inter că nu i-au prelungit contractul până acum. „Viitorul meu aici? Nu știu. Nu se vorbește astfel cu jucătorii importanți. Nu se așteaptă ultimul moment", a declarat pentru Sportmediaset. Acordul său expiră pe 30 iunie. 

Citește și alte știri din Serie A:

VIDEO AC Milan revine de la 0-1 cu Verona și se apropie de primul titlu după 11 ani!

Variantă uluitoare » O țară ar putea avea până la 7 echipe în Liga Campionilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cotofana9
cotofana9  •  12 Mai 2022, 15:11

Sper sa-i bata Cagliari pe Inter. Forza MILAN VINCI PER NOI!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  12 Mai 2022, 14:47

Doamne cita aroganta la nesimtitii astia de la juventus, cica nu au mai cistigat un trofeu de un an si e sezon negru, de parca ar fi obligatoriu sa cistige ei ceva anual, echipa cinstite precum Pro Vercelli nu au mai cistigat trofee de zeci de ani si nu se pling asa ca babele astea de la juventus.

gi0vanni
gi0vanni  •  12 Mai 2022, 12:01

Pazza INTER!!! Sper să-i încurce Atalanta pe milanezi. Forza nerazzurri !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează