FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

DINAMO. Montini, gratis la Craiova? Cristiano Bergodi încearcă să facă prima mutare tare în Bănie

Mattia Montini, 28 de ani
Mattia Montini, 28 de ani

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 22:09

Mattia Montini (28 de ani) termină contractul cu Dinamo și n-a primit niciun semnal din partea roș-albilor. Cristiano Bergodi (55), noul antrenor de la Craiova, îl place și l-ar vrea în Bănie.

Oficial, nu se știe când vor începe antrenamentele, darămite meciurile oficiale din Liga 1 sau dacă se va încheia sezonul actual. Dar cluburile din România, cele ce-și permit, au început să se miște în perspectiva mercato de vară. 

Mattia Montini devine liber de contract

Mattia Montini, 28 de ani, este unul dintre fotbaliștii reprezintă un subiect interesant pe piața transferurilor. Italianul devine liber la finele lunii iunie, iar Dinamo nu a dat niciun semnal că dorește să continue cu golgeterul său din ediția precedentă. Montini ar fi luat în calcul ideea de a-și prelungi acordul, o spunea și recent într-un interviu acordat Gazetei, doar că roș-albii nu știu ce viitor vor avea din vară încolo. Astfel, Mattia va lua în calcul orice opțiune.

Cristiano Bergodi îl place foarte mult pe Montini și-ar vrea să-l aducă la noua lui formație, U Craiova. Antrenorul a semnat vineri cu oltenii, trebuie să ajungă zilele acestea în Bănie, iar Mattia ar putea fi una dintre primele mutări ale alb-albaștrilor. 

Montini a trecut cu bine peste problemele la genunchi ce nu i-au dat pace și l-au silit să stea, o bună perioadă, departe de antrenamente și de meciuri oficiale. Peninsularul a jucat doar 20 de minute în 2020, în confruntarea cu Clinceni (0-1), pe 28 februarie. În rest, nu a prins deloc lotul în ultimele nouă meciuri oficiale.

4 goluriîn 18 meciuri a marcat Montini în actuala ediție

17 goluriîn 41 de partide a strâns italianul pentru „câini” într-un an și jumătate

675 de mii de euroeste cota atacantului pe transfermarkt. Vara trecută, după un sezon bun la Dinamo, era cotat la un milion de euro

Nistor l-a cerut și pe Sorescu

Craiova a dat o lovitură de imagine în iarnă atunci când l-a transferat pe căpitanul „câinilor”, Dan Nistor, pentru 290.000 de euro. Cel mai bun pasator activ din Liga 1 s-a adaptat bine în Bănie, e apreciat de suporteri, a făcut lobby pe durata pandemiei pentru bunul său prieten, Deian Sorescu, ca oltenii să-l transfere și pe el la vară. 

Propunerea lui Nistor era mai puternică în perioada în care Dinamo lansase ideea să-l vândă pe Sorescu pe 50.000 de euro ca să facă rost de bani de licență. Până la urmă, s-au implicat suporterii DDB și au achitat ei licența, dar Sorescu poate fi vândut la vară pentru o sumă abordabilă pentru Mihai Rotaru: 250.000 de euro.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo și-au încasat ieri salariile restante pe luna ianuarie

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Veste proastă la Dinamo: „Clubul nu se poate vinde. Orice tranzacție e imposibilă în acest moment!”

CFR CLUJ. Dan Petrescu a răbufnit în direct la adresa lui Alin Minteuan: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
stimatul.domn
stimatul.domn  •  11 Mai 2020, 09:55
Postat de Danezul Gramada pe 11 Mai 2020, 09:39

După petarda de Nistor dacă mai vine și putoarea italiana Ciontini e clar când vor lua oltenii titlu, în 2054.

Fa-te tu antrenor ca vad ca lestii pe toate!! Cand promiti titlul in Banie??... Scriu pe-aici toti *** cu acte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  11 Mai 2020, 09:39

După petarda de Nistor dacă mai vine și putoarea italiana Ciontini e clar când vor lua oltenii titlu, în 2054.

stimatul.domn
stimatul.domn  •  11 Mai 2020, 09:19
Postat de planetfun pe 11 Mai 2020, 08:41

Dinamo in groapa capata o alta semnificatie !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează