INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Un fost atacant din Liga 1, cotat acum la 2,3 milioane de euro, ar putea deveni coleg cu Tevez la Boca Juniors

Mauricio Cuero (în dreapta) în tricoul lui Levante. FOTO ImagoImages
Mauricio Cuero (în dreapta) în tricoul lui Levante. FOTO ImagoImages

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 13:54 / Actualizat joi, 04 martie 2021 14:12

Mauricio Cuero (28 de ani), vârful care a evoluat pentru FC Vaslui în returul sezonului 2013/14, este aproape de un transfer la Boca Juniors.

Conform cotidianului El Tiempo, Boca Juniors este interesată de atacantul formației CA Banfield, care a terminat pe locul 17 în campionatul Argentinei în ediția din 2020. Mauricio Cuero a ajuns la Banfield în august 2020, când s-a transferat de la Santos Laguna (Mexic) din postura de jucător liber de contract.

Mauricio Cuero, coleg cu Carlos Tevez

Dacă Mauricio Cuero va ajunge la Boca Juniors, acesta va fi coleg cu jucători importanți precum Marcos Rojo, transferat în mercato de iarnă de la Manchester United, dar și Carlos Tevez. „El Apache” a câștigat campionatul în Italia, cu Juventus, dar și în Anglia, cu cele două rivale din Manchester: City și United.

2007/08a fost sezonul când Carlos Tevez a câștigat Liga Campionilor cu Manchester United, cel mai important trofeu din cariera sa

În ianuarie 2014, defuncta FC Vaslui l-a împrumutat pe Mauricio Cuero de la Equidad (Ecuador), iar fotbalistul columbian a evoluat în 8 partide în Liga 1 pentru moldoveni, care au încheiat campionatul pe locul 6. Acela a fost ultimul sezon din istoria clubului, care s-a desființat în vara lui 2014, după ce nu a obținut licența pentru următoarea stagiune.

2.3 milioane de €este cota de piață a lui Mauricio Cuero, conform Transfermarkt

VIDEO. Nemanja Jovanovic a stat 6 luni neplătit la Vaslui: „Porumboiu suna la pauză să facă schimbări! M-a mutat într-un hostel ca să se răzbune” 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Situație critică la Panathinaikos » Jucătorii au mers la patron să-l demită pe Boloni

PSG, fii pe fază! Barcelona a reușit „remontada” cu Sevilla » THRILLER în semifinalele Cupei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează