INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Maurizio Sarri face praf Cupa Italiei: „E cea mai antisportivă competiție din lume! Tabloul e construit pentru anumite echipe”

Maurizio Sarri // Foto: Imago
Maurizio Sarri // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 18:53 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 19:39

Maurizio Sarri (63 de ani) este nemulțumit de modul în care se desfășoară Cupa Italiei. Antrenorul lui Lazio crede că tragerile la sorți favorizează accederea în fazele finale pentru anumite echipe.

Lazio va juca în sferturile de finală ale Cupei Italiei, miercuri, 9 februarie, pe terenul lui AC Milan, de la 22:00. Conform Gazzetta dello Sport, înaintea partidei, Maurizio Sarri a lansat acuzații dure vizavi de modul în care sunt făcute tragerile la sorți. 

Italianul consideră că anumite echipe beneficiază de un parcurs stabilit cu bună știință, pentru a ajunge în fazele finale, încasând astfel mai mulți bani din drepturile TV.

Deținătorul drepturilor TV îi spulberă speranțele lui Dinamo: „Șanse de 0,0001% pentru 18 echipe în Liga 1”
INTERVIU
Deținătorul drepturilor TV îi spulberă speranțele lui Dinamo: „Șanse de 0,0001% pentru 18 echipe în Liga 1”

Maurizio Sarri: „Cupa Italiei e cea mai antisportivă competiție din lume”

Maurizio Sarri este recunoscut pentru lipsa de menajamente din declarațiile sale. De data aceasta, antrenorul lui Lazio a criticat dur modul în care se desfășoară Cupa Italiei. 

Cupa Italiei este cea mai antisportivă competiție din lume, tot tabloul e construit clar pentru a permite anumitor echipe să ajungă în fazele finale și să obțină banii din drepturile TV. Nimeni nu știe când are loc extragerea și cine se ocupă de ea.

- Maurizo Sarri, antrenor Lazio

Ambele formații sunt în formă bună înaintea duelului de pe San Siro. Milan a reușit să se impună în „Derby della Madonnina”, scor 2-1, după o revenire spectaculoasă. Tot în ultima etapă din Serie A, Lazio a obținut un succes important, scor 3-0, pe terenul Fiorentinei. 

Maurizio Sarri a prefațat partida cu AC Milan din Cupa Italiei:

„În campionat suntem pe nicăieri. Cupa Italiei poate deveni în schimb un obiectiv important. Și în orice caz, nu ne putem permite să facem alegeri. Trebuie să dăm totul cu fiecare ocazie. Milan este cu siguranță mai interesată de campionat, dar și ei vor vor aborda cu cea mai mare concentrare acest meci. 

Va trebui să facem față unei echipe puternice, care nu întâmplător luptă pentru Scudetto. Au câștigat derby-ul, o victorie care îți dă multă energie, dar și noi ne-am întors de la Florența cu o victorie prețioasă”, a declarat Sarri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Suporterii lui PSG se revoltă: „Un club care colecționează vedete ca un copil răsfățat. Ajunge!”

Acord financiar COLOSAL dezvăluit la Barcelona, urmat la scurt timp de o demisie-șoc!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează