INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

MAURIZIO SARRI. Ar fi mutarea verii! Un superantrenor din Serie A, aproape să semneze cu Chelsea

Maurizio Sarri, foto: Guliver/gettyimages
Maurizio Sarri, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 19:12

Tehnicianul celor de la Napoli, Maurizio Sarri, este tentat de posibilitatea de a pregăti un club din Premier League, în cazul în care va pleca din Serie A în această vară.

Sarri, care a fost dorit în repetate rânduri de Chelsea, i-ar putea părăsi pe napoletani la finalul acestui sezon. Managerul italian are o clauză în contract care îi permite să plece de pe ”San Paulo” până în luna iunie, în cazul în care formațiile interesate de serviciile sale vor plăti opt milioane de euro.

Sarri a devenit un idol al suporterilor din Napoli, după ce a adus echipa aproape de primul titlul de campioană din 1990 încoace, dar italianul ar putea fi tentat de o ofertă financiară pe măsură venită de la un club din Premier League.

Actualul tehnician al lui Chelsea, Antonio Conte, are parte de o stagiune dezamăgitoare, la doar un an după ce câștiga titlul în campionatul englez. ”Albaștrii” ocupă doar locul 5, iar Conte este dorit de fanii italieni înapoi la cârma naționalei, alături de care a ajuns până în sferturile de finală la Campionatul European din 2016.

Pe lângă trupa de pe ”Stamford Bridge”, și Arsenal se interesează de serviciile lui Sarri, pe care l-ar putea aduce însă în nordul Londrei doar în cazul în care mutarea lui Luis Enrique pe ”Emirates” ar pica.

Napoli se luptă cu Juventus pentru titlul din Serie A. Cu patru etape rămase până la finalul campionatului, formația din sudul Italiei se află la doar un punct în spatele ”Bătrânei Doamne” și vine după un succes în meciul direct de săptămâna trecută, de la Torino.

1,5 milioane €este salariul actual al antrenorului în vârstă de 59 de ani, care le-a mai pregătit, printre altele, pe Pescara, Verona sau Empoli

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează