INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sarri, reacție tăioasă după ce Juventus și-a primit înapoi cele 15 puncte: „Sper ca cineva să-și dea demisia”

Maurizio Sarri, antrenor Lazio. 
Foto: Imago
Maurizio Sarri, antrenor Lazio. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 08:39 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 09:51

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul celor de la Lazio, a comentat vestea săptămânii în fotbalul italian: Juventus a primit înapoi cele 15 puncte pe care le pierduse în luna ianuarie, în scandalul „plusvalențelor Prisma”. „Bătrâna Doamnă” a urcat astfel pe locul 3 al clasamentului în Serie A, cu 59 de puncte, două sub Lazio, care are și un meci în plus disputat. 

Fost antrenor la Juventus între iulie 2019 și august 2020, Maurizio Sarri a spus că parcusul campionatului a fost distorsionat, deoarece nu este în regulă să te ghidezi după un clasament timp de 3 luni, pentru ca apoi acesta să fie modificat. 

Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”
FARUL - CFR CLUJ 1-0
Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”

Maurizio Sarri, după ce Juventus a primit înapoi cele 15 puncte: „Sper ca cineva din cadrul tribunalului sportiv să-și dea demisia”

„Din punct de vedere legal, nu am nicio părere legată de acest subiect, pentru că nu cunosc legislația. Din punct de vedere sportiv, campionatul a fost distorsionat pentru că, dacă te ghidezi timp de 3 luni după un clasament și apoi cineva îți spune «Scuze, dar acesta s-a schimbat și s-ar putea schimba din nou» nu este în regulă. 

Sper ca cineva din cadrul tribunalului sportiv are bunul simț să-și dea demisia, pentru că lucrurile nu funcționează așa”, a declarat Maurizio Sarri, la finalul partidei pierdute sâmbătă de Lazio contra lui Torino, în Serie A, potrivit Corriere dello Sport.

Jose Mourinho, tehnicianul lui AS Roma, a reacționat în 18 cuvinte după ce Juventus și-a primit înapoi punctele

Jose Mourinho (60 de ani), antrenorul celor de la AS Roma, marea rivală a lui Lazio, a reacționat în 18 cuvinte, după ce Juventus și-a primit înapoi punctele. 

„Suntem în Italia, am spus de trei luni că așa va fi. Pentru mine, nu se schimbă nimic”, a declarat Jose Mourinho, citat de Corriere dello Sport.

Clasamentul în Serie A

VIDEO. Rezumat: Lazio - Torino 0-1

Citește și: 

Manchester City a scris istorie, după calificarea în finala Cupei Angliei » Prima echipă în aproape 60 de ani care reușește asta

Real Madrid, victorie fără emoții în La Liga » Asensio a fost omul meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  23 Aprilie 2023, 11:26

Sforile sunt trase pentru Farul .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close