INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mazzarri e out! Pantilimon și colegii de la Watford au făcut presiuni pentru a-l demite. Un campion în Premier League e favorit să-l înlocuiască

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 17:27

Walter Mazzarri va pleca de la Watford după ultimul meci al sezonului, cu Manchester City, anunță clubul într-un comunicat postat pe site.

Pantilimon și colegii de la Watford nu l-au mai vrut Mazzarri și au amenințat că vor pleca în grup dacă managerul continua!

"S-au săturat de indicațiile primite doar în limba italiană și la meciuri, și la antrenamente. În plus, nu mai suportă regimul cazon impus, cu prea puțină libertate acordată în timpul săptămânii", au scris tabloidele.

Un editorialist a spus despre Mazzarri că "insultă Premier prin faptul că nu s-a deranjat într-un an să învețe engleza". Italianul ar putea fi demis și înlocuit cu Claudio Ranieri, fără contract de când a plecat de la Leicester, sau Marco Silva, retrogradat cu Hull.

Italianul de 55 de ani se afla pe banca lui Watford din luna mai a anului 2016. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Watford se află pe locul 16 în Premier League, cu 40 puncte, "cerbii" fiind matematic salvați de la retrogradare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Mai 2017, 18:08

au si *** pitzurcii lor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează