INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Medicii se gândesc să-l opereze a doua oară pe jucătorul rănit la ochi în noaptea de Anul Nou: „Vederea i-a fost evident afectată”

Omar Elabdellaoui
Omar Elabdellaoui

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 11:49 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 14:40

Omar Elabdellaoui, 29 de ani, internaționalul norvegian de la Galatasaray, a fost rănit, după ce o „rachetă” cu focuri de artificii i-a explodat în față. Ochiul stâng e mai afectat.

Situația lui Omar Elabdellaoui rămâne delicată. Rănit la ochi în noaptea de Anul Nou, când o „rachetă" cu focuri de artificii i-a explodat în față în timp ce se pregătea să o lanseze, internaționalul norvegian de la Galatasaray a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la spitalul Liv din Istanbul. Și medicii încă sunt circumspecți. Se gândesc să îl opereze încă o dată pe apărătorul în vârstă de 29 de ani, anunță presa turcă.

„Nu ne gândim când va reveni pe teren"

„Vederea a fost evident afectată", a declarat sâmbătă, la ultima conferință de presă, doctorul Vedat Kaya, liderul echipei medicale care are grijă de el. Dezvăluind că „recuperarea a decurs mult mai bine la ochiul drept". Sunt încă probleme la ochiul stâng, cel mai vătămat.

 Yener Ince, medicul lui Galatasaray, a afirmat: „Tot ce contează pentru noi acum este sănătatea lui Omar. Nu ne gândim când va reveni pe teren". Acesta a spus și că „Omar are o arsură de gradul doi la față, dar chirurgii plasticieni ne-au confirmat că tratamentul va da rezultate bune".

„E dureros să-ți vezi fratele suferind"

Înaintea primului meci al anului (0-0 cu Antalyaspor), jucătorii Galatei au apărut pe teren la încălzire îmbrăcați într-un tricou cu mesajul „Să te refaci cât mai repede, Omar!". 

„E dureros să-ți vezi fratele suferind, trecând prin asemenea clipe", a declarat căpitanul Arda Turan, completat de Martin Linnes, colegul lui Elabdellaoui și la club, și la națională: „Suntem prieteni de zece ani și mi-e foarte greu. Mă rog pentru el. Ne rugăm toți să fie bine și să revină mai puternic". 

Lansa „rachete" pentru a-i distra pe copii

Potrivit Hürriyet, Elabdellaoui voia să îi facă pe copiii lui să zâmbească în noaptea de Anul Nou. Mai ales pe Ibrahim, fiul afectat de sindromul Down. A ieșit cu ei în curte și a început să lanseze artificii. Primele două "rachete" au luminat cerul. A treia i-a explodat în mână. 

Dumnezeu i-a salvat viața. Omar este foarte important pentru noi, la fel ca toți jucătorii. Am vorbit cu el la spital, amândoi am fost foarte emoționați
- Fatih Terim, antrenor Galatasaray

VIDEO  Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șumudică se revoltă! A făcut show la conferință după penalty-ul din prelungiri: „O să vorbesc să avem șorturi cu buzunare! Dacă pierdem, pierdem, dar s-o facem cu mâinile în buzunare”

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Ianuarie 2021, 21:49

Mai bine ar repeta experimentul ca poate ii aduce ochiul la loc... Naiba la pus sa dea cu petarde si artificii... Sa le fie de bie la incostientii si bolnavii astia psihic care vor numai bubuituri!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează