INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EZURUM - GAZIANTEP 1-1

Șumudică se revoltă! A făcut show la conferință după penalty-ul din prelungiri: „O să vorbesc să avem șorturi cu buzunare! Dacă pierdem, pierdem, dar s-o facem cu mâinile în buzunare”

Marius Șumudică // FOTO: facebook.com/gaziantepfk +13   FOTO
Marius Șumudică // FOTO: facebook.com/gaziantepfk

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 10:57 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 11:02

Gaziantep a remizat cu Ezurum, 1-1, în primul meci din 2021, iar Marius Șumudică s-a revoltat după penalty-ul din prelungiri și atacă VAR: „Strică fotbalul, s-a dat fault ca la baschet. Să le facă șorturile cu buzunare ca jucătorii să își țină mâinile acolo!”.

Marius Șumudică s-a înfuriat din nou, după ce a scăpat șansa de a fi lider măcar pentru o noapte în Süper Lig. Gaziantep a condus la Erzurum, dar a fost egalată în prelungiri (1-1), dintr-o lovitură de la 11 metri ușor acordată gazdelor la împingerea discretă a lui Djilobodji. Antrenorul român s-a plâns de gazon și de arbitraj.

„Terenul a fost rău, însă vremea nu are nicio vină. Nicio echipă nu a putut controla mingea, adversarul a aruncat doar baloane lungi și nu s-a jucat fotbal. Am aflat că am primit un cartonaș galben. Când am întrebat de ce, mi s-a zis «pentru c-am felicitat arbitrul!»".

Vrea buzunare la șorturi

Șumi a continuat în stilul său la conferința de presă: „Uneori greșesc și eu și recunosc. Acum m-am dus să-l felicit. Și alți tehnicieni și toți jucătorii fac la fel la finalul meciurilor. Nu știam că este interzis, să mă anunțe și pe mine dacă s-a există regula asta în Turcia. N-am spus nimic și nu am insultat pe nimeni. Doar părerea mea despre VAR s-a schimbat, ruinează fotbalul. 

O să vorbesc cu producătorul de echipament ca de la următorul meci s-avem șorturi cu buzunare. Jucătorii mei să stea cu mâinile în buzunare, să nu le scoată. Dacă pierdem, pierdem, s-o facem cu mâinile în buzunare. Dar nu mai vorbesc mult. că mă suspendă și nu vreau să văd meciurile din tribună". 

50 de meciuria bifat Șumudică pe banca lui Gaziantep: 19 victorii, 19 remize și 12 înfrângeri

5-2este raportul penalty-urilor pro (2 în prelungiri) și contra lui Gaziantep în acest campionat. Pe primul împotrivă l-a transformat Falcao, în singurul eșec al lui Șumudică, 1-3 cu Galatasaray

Marius Șumudică, ales antrenorul anului în Turcia

Șumudică a fost desemnat cel mai valoros tehnician din Turcia în 2020 de către publicația locală „Futbol Arena". 

„E o onoare! Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor implicați în fotbalul din Turcia. Personal, este și un progres, pentru că în Arabia Saudită am ieșit pe locul 3 tot într-un astfel de top. Cu aceste lucruri rămâi în viață, nu cu banii, care sunt trecători. Sunt extrem de fericit! Asta înseamnă că munca mea din fiecare zi este răsplătită", a declarat antrenorul de 49 de ani. 

VIDEO Marius Șumudică s-a decis: „Mă întorc la Rapid și iau titlul! Iubesc echipa asta!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

Fanii echipei lui Șumudică au luat foc după meciul cu Erzurum: „Am început să îi deranjăm pe cei de sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează