INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Medicii vor să studieze atent cazul fotbalistului care a scăpat de coronavirus, deși a stat 72 de ore în comă artificială: „Trebuie să înțelegem ce a pățit”

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 16:46

Junior Sambia, mijlocașul lui Montpellier, a stat 72 de ore în comă artificială la sfârșitul lui aprilie. S-a recuperat foarte bine și foarte repede.

Cazul Junior Sambia, infectarea sa cu coronavirus și, mai ales, manifestarea violentă a virusului la acest jucător în vârstă de 23 de ani, a lăsat lumea fotbalului fără respirație. Pe 25 aprilie, mijlocașul lui Montpellier a fost internat în stare gravă la spital. I s-a indus coma artificială. 

Medicii vor să studieze cazul lui Junior Sambia

„A stat 72 de ore în comă. S-a petrecut fulgerător. A fost înspăimântător că un sportiv tânăr superantrenat, cu plămâni imenși, un adevărat bloc fizic, se îmbolnăvește și trece printr-o asemenea suferință. Un avertisment și pentru tineri!", a declarat impresarul acestuia, Frédéric Guerra. 

Sambia a supraviețuit și, la începutul lunii, a fost externat. Veștile sunt foarte bune acum. Invitat la emisiunea 100% Paillade la postul de radio France Bleu Hérault, doctorul lui Montpellier a remarcat rapiditatea cu care Junior s-a refăcut: „Trebuie să studiem bine dosarul său medical pentru a înțelege ce a pățit. De obicei, cei atinși de acest virus acuză o oboseală extremă, ceea ce nu s-a întâmplat cu el. Se simte excelent și va relua pregătirea la timp". Pe 22 iunie. Pentru că Ligue 1 a fost suspendată definitiv. 

VIDEO / Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Putea fi legendă la echipa lui Ianis Hagi! De ce a fugit din Marea Britanie cel mai popular bucătar al planetei

Fost jucător al lui Aston Villa anchetat! Cartonaș galben suspect + câștiguri de peste un milion la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează