INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Revoluție în fotbal după pandemie? Schimbări majore propuse de un medic din Bundesliga: cornere cu mâna, mască și alte reguli inedite

Bundesliga va reveni pe 16 mai
Bundesliga va reveni pe 16 mai

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 10:57

Thomas Frolich, doctorul lui Hoffenheim, a avansat mai multe idei despre cum ar putea fi evitate aglomerările de jucători în timpul unui meci.

Reguli ciudate pentru vremuri ciudate. Nemții reiau campionatul pe 16 mai, în plină pandemie de coronavirus, iar Liga a luat numeroase măsuri de igienă sanitară pentru a preveni îmbolnăvirile. Însă nu de ajuns, susține medicul lui Hoffenheim, Thomas Frolich, care propune și schimbarea unor reguli pe teren.

Revoluție în fotbal după pandemie? Schimbări majore propuse de un medic din Bundesliga: cornere cu mâna, mască și alte reguli inedite

Thomas Frolich, doctorul lui Hoffenheim (dreapta)

Thomas Frolich, medic Hoffenheim: „Aș opta pentru cornere executate cu mâna”

„Aș opta pentru cornere executate cu mâna, doar lovituri libere indirecte, la care zidul să fie stratificat, și penalty-uri fără reluarea mingii în plasă, dacă portarul respinge. De asemenea, ar fi bine ca arbitrii să fluiere la cel mai mic contact corporal", consideră Frolich potrivit, „pentru a reduce pe cât posibil aglomerările de jucători". 

El mai are și alte idei: „Nu-ți ajuți adversarul pe care l-ai faultat să se ridice. Poți să-i zici, simplu, «îmi pare rău». Iar așa cum chirurgii sau cei care muncesc în abatoare poartă mască pe figură ore întregi, așa ar putea purta și jucătorii 90 de minute".

VIDEO Bundesliga revine într-o săptămână

Citește mai multe știri din Bundesliga:

Un specialist german trage un semnal de alarmă după anunțul reluării campionatului: „Plămânii pot suferi leziuni grave”

Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern + două schimbări majore în regulament! Se așteaptă răspunsul FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează