INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESAJ

VIDEO Doi jucători ai unui club din Congo, protest contra abuzurilor sexuale din fotbal

Fotbaliștii formației congoleze DC Motema Pembe.
Foto: @Facebook: DC Motema Pembe
Fotbaliștii formației congoleze DC Motema Pembe. Foto: @Facebook: DC Motema Pembe

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 16:02 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 16:06

Doi jucători ai formației congoleze DC Motema Pembe au protestat, chiar pe teren, împotriva abuzurilor sexuale din fotbalul din țara central-africană. 

Totul s-a petrecut în timpul partidei pe care congolezii au disputat-o, pe teren propriu, în returul fazei finale de calificare din Cupa Confederației Africane, în fața formației din Burundi Flambeau du Centre, scor 2-1. În prima manșă, burundezii pierduseră, scor 0-2.

Dumitru Dragomir continuă războiul cu protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”: „Am făcut plângere penală!”
GSP LIVE
Dumitru Dragomir continuă războiul cu protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”: „Am făcut plângere penală!”

Jurnalistul Romain Molina: „Vreau să îi felicit pentru curajul arătat”

Jurnalistul francez Romain Molina (31 de ani) a postat, pe contul personal de Twitte, un mesaj de susținere la adresa jucătorilor formației congoleze, pe care a ținut să îi și felicite pentru calificarea obținută. 

„Jucătorii formației DCMP au transmis un mesaj împotriva abuzurilor sexuale ce au loc în fotbalul congolez. Vreau să îi felicit pentru curajul arătat, precum și pentru calificarea în fața celor de la Flambeau du Centre, un club din Burundi”, a punctat jurnalistul din Hexagon. 

VIDEO. Rezumat: AC Milan - Juventus 1-6

Citește și:

Când începe Campionatul Mondial din Qatar, cine transmite CM 2022 la TV și alte întrebări esențiale despre turneul final

De ce a vrut starul Franței să se retragă: „Nu pot juca pentru oameni care cred că sunt o maimuță”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează