INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șocant! Mesajele oribile primite de un fost mare arbitru. Amenințări cu moartea: „Îți spargem genunchii”

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 12:03 / Actualizat luni, 09 mai 2022 13:16

Mark Clattenburg, „centralul” care a condus finalele Ligii Campionilor și Euro în 2016, a dezvăluit două mesaje trimise de un ultras grec: „Îți doresc o moarte lentă și dureroasă. Îți f... mama și sper ca soția și copiii tăi să moară”.

Mark Clattenburg a fost unul dintre cei mai buni arbitri englezi ai ultimului deceniu. Punctul culminant al carierei, 2016, progresiv, cu trei finale de forță în Insulă și pe continent. 

  • FA Cup: Crystal Palace - Man. United 1-2; 
  • Champions League: Real - Atlético 1-1, 5-3 la penalty-uri;
  • Euro: Portugalia - Franța 1-0 după prelungiri. 
Mihai Rotaru, investiții la o campioană din Liga 1: „Fac o observație în premieră, am ajutat la meciul decisiv”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru, investiții la o campioană din Liga 1: „Fac o observație în premieră, am ajutat la meciul decisiv”

„Mark Clattenburg, îți vom sparge genunchii. Să-ți amintești asta!" 

Retras în 2017, a devenit directorul Comisiei de Arbitri în Grecia. Ieri, fostul „central” în vârstă de 47 de ani a făcut publice două mesaje oribile primite de la un ultras din Creta, o amenințare la adresa lui și a familiei sale. 

Iată ce i-a scris acel individ pe social media: „Îți doresc o moarte lentă și dureroasă. Îți f... mama și sper ca soția și copiii tăi să moară. Îți vom sparge genunchii. Să-ți amintești asta!". Și a revenit: „Chiar și când îți f... mama am nevoie de mai mult de 60 de minute. Îți doresc o moarte severă și lentă ție și familiei tale". 

Răspunsul ironic al lui Clattenburg: „A fost foarte drăguț să primesc asta de la un tânăr din Creta. Să sperăm că e mândru de el!".

Citește și: 

Robert Lewandowski, enervat de oferta lui Bayern. Contract prea scurt și fără creștere financiară! + Transferul lui Haaland la City, 99% rezolvat

Pep Guardiola resimte presiunea în lupta la titlu din Premier League! Catalanul s-a enervat: „Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool, dar are un singur titlu în 30 de ani”

Playtech: ȘOC! Veste BOMBĂ despre Elena Udrea! Judecătorii au luat decizia ACUM


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează