INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Mesajul emoționant al lui Antonio Sefer pentru fanii din Israel + Cum i-au răspuns aceștia pe Instagram

Antonio Sefer // foto: Instagram
Antonio Sefer // foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 11:18 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 12:03

Antonio Sefer (23 de ani), mijlocașul lui Hapoel Beer-Sheva, e alături de colegii israelieni care suferă crunt din cauza războiului pornit de Hamas: „Nimeni nu-și putea imagina lucrurile oribile care vi se întâmplă. Sunt de partea voastră”.

Nu s-a remarcat până acum prin performanțele reușite în teren, dar printr-un simplu, dar emoționant, mesaj le-a intrat la suflet fanilor lui Hapoel Beer-Sheva. Fostul mijlocaș rapidist a postat pe contul de Instagram câteva rânduri care au avut un impact deosebit în Israel. 

„Dragi suporteri Doar vreu să vă spun că mă gândesc tot timpul la voi. Este cel mai greu moment din viețile voastre și nimeni nu va putea să vă aline rănile din suflete. Nimeni nu-și putea imagina lucrurile oribile ce vi se întâmplă. 

Sunt de partea voastră. Sunt alături de Israel și sunt alături de voi. Vă iubesc, mi-e dor de voi și abia aștept să mă întorc și vă revăd cu bine. Mă rog pentru voi!", a scris Sefer, însoțind mesajul cu mai multe emoticoane.

„Ești rege, apreciem că ești alături de noi"

Mesajul a fost bine primit de susținătorii lui Hapoel, care i-au mulțumit lui Antonio: „Ești rege, apreciem mult că te-ai gândit și ești alături de noi. Ne înțelegi foarte bine sentimentele și abia așteptăm să ne reîntâlnim și să ne revedem în vremuri mai bune", este cel mai emoționant răspuns pe pagina de Instagram a lui Sefer. 

Mesaj care a strâns peste 3.000 de like-uri și aproape 200 de distribuiri pe rețeaua de socializare, unde mijlocașul român a pus o poză cu el în genunchi, rugându-se cu privirea spre cer.

Antonio Sefer are 4 goluri la care a contribuit

De la transferul sub formă de împrumut de la Rapid din vară, pentru 500.000 de euro, Sefer a adunat șapte prezențe pentru Hapoel Beer-Sheva și a reușit două goluri și două pase decisive.

Citește și:

„Galbenul” suspicios primit de Tonali în minutul 92 a devenit viral, acum că italianul este investigat pentru pariuri ilegale

Moldovenii sărbătoresc egalul cu Polonia: „Pentru prima oară în istorie, avem șanse reale de calificare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
scandautor
scandautor  •  16 Octombrie 2023, 18:45

Beno David despre Antonio Sefer: „Nu s-a remarcat până acum prin performanțele reușite în teren...” Tot Beno David, tot despre Antonio Sefer, mai la final de articol: „Sefer a adunat șapte prezențe pentru Hapoel Beer-Sheva și a reușit două goluri și două pase decisive.” Deci domnul Beno David nu e absolut în niciun fel impresionat că băiatu', în 7 meciuri, a dat două goluri și-a mai contribuit decisiv la încă două. Băbăbeatule, da' câtă exigență la gesepei, de zici că ei după primele 7 articole screm... scrise, au luat Pulitzeru' de platină cu toate 7! Bravos, țineți ștacheta sus, nu cumva să i se urce lui Antonio la cap, stați geană pe el, cu mitralierele nepăsării și strâmbatului din nas...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează