INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTROVERSĂ

VIDEO „Galbenul” suspect primit de Tonali în minutul 92 a devenit viral, acum că italianul este investigat pentru pariuri ilegale

Momentul în care Sandro Tonali a fost avertizat
Momentul în care Sandro Tonali a fost avertizat

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 11:15 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 11:32

În contextul scandalului din Italia legat de pariuri, felul în care mijlocașul Sandro Tonali (23 de ani) a încasat un cartonaș galben în meciul dintre Newcastle și Aston Villa, chiar la debutul lui în Premier League, a revenit în actualitate.

Sandro Tonali, acum la Newcastle, cumpărat în vară de „coțofene” cu 64 de milioane de euro, se numără printre fotbaliștii investigați în Italia pentru că ar fi pariat ilegal sume uriașe, unii chiar pe meciurile propriilor echipe.

În acest context, pe rețelele de socializare a început să circule un videoclip cu felul în care mijlocașul italian a primit un cartonaș galben la debutul lui în Premier League, într-un meci dintre Newcastle și Aston Villa, câștigat de „coțofene” cu 5-1.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Sandro Tonali și „galbenul” suspect din Newcastle - Aston Villa 5-1

Titular în meciul jucat pe 12 august, Tonali a deschis scorul în minutul 6. Italianul a rămas pe teren până în prelungirile reprizei secunde, când antrenorul Eddie Howe a decis înlocuirea lui. Scorul era 5-1 în acel moment, cei de la Newcastle nu aveau motiv să irosească timpul, dar a părut că Tonali încearcă să facă asta.

În timp ce Elliot Anderson aștepta la margine, Tonali s-a oprit la câțiva metri de tușă și se uita spre antrenorul lui, care părea că încearcă să îi transmită ceva. Astfel s-a întârziat ieșirea de pe teren, ceea ce l-a provocat pe „centralul” Andrew Madley să-i arate fotbalistului cartonașul galben. Mai jos, video cu momentul. 

Sandro Tonali, la psiholog pentru a scăpa de dependență

Audiat de procurori, Tonali a mărturisit în lacrimi că a mizat și pe fotbal.

Conform Corriere della Sera, mijlocașul lui Newcastle realizează că a încălcat regulile care le interzic fotbaliștilor să joace la pariuri și acceptă terapia la psiholog pentru dependența de jocuri de noroc.

Va participa și la mai multe întâlniri cu tineri în care le va vorbi acestora despre suferința sa și despre efectele negative.

Fotbaliștii care vor fi găsiți vinovați riscă până la 3 ani de suspendare. 

Citește și: 

Moldovenii sărbătoresc egalul cu Polonia: „Pentru prima oară în istorie, avem șanse reale de calificare”

Criză în Elveția, furie în presă după egalul cu Belarus: „Toți trebuie să dea socoteală! Xhaka voia 10 victorii din 10 meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează