INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

„Te rog, spune-mi unde o să tragi” » Mesajul neașteptat al lui Neymar

Neymar și Jessy Moulin/ foto: Imago Images
Neymar și Jessy Moulin/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 14:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 15:19

PSG a remizat acasă cu Troyes, scor 2-2, într-un meci din etapa #36 din Ligue 1.

Neymar a dus scorul la 2-0 pentru parizieni, din penalty, în minutul 25. Înainte de executarea loviturii de la 11 metri, superstarul brazilian s-a întâlnit cu un moment unic în carieră. Portarul oaspeților, Jessy Moulin (36 de ani), i-a cerut lui Neymar să îi spună unde va trage.

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
DEPUNCTĂRI
Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

Moulin, către Neymar: „Te rog, spune-mi unde o să tragi”

Troyes a revenit spectaculos, de la 0-2, și a reușit să obțină un punct de „Parc des Princes”. La finalul partidei, Moulin a dezvăluit ce i-a spus lui Neymar, înainte ca brazilianul să transforme lovitura de pedeapsă.

„M-am dus la el și i-am spus: «Înțelegi că dacă reușesc să apăr o să devin vedetă?». A început să râdă, iar eu am continuat: «Te rog, cel puțin spune-mi în ce parte o să tragi. Mama, tata, frații și soția se uită la meci și mi-aș dori să îi fac mândri».

A zâmbit din nou și mi-a spus: «Alege tu un colț». I-am răspuns: «Dă-mi un indiciu». Nu mi-a spus nimic și am ales să rămân pe mijlocul porții. A șutat foarte bine”, a declarat Moulin, citat de RMC Sport.

PSG a ajuns la 80 de puncte și este deja campioană, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Marseille, echipa de pe locul doi, are 68 de puncte. Troyes se află pe locul 15, cu 37 de puncte, 6 peste Saint Ettiene, echipa de pe poziția a 18-a, ce duce la barajul se salvare/menținere.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A jucat la Real Madrid și Everton, dar o vrea pe Liverpool campioana Europei: „Am mulți prieteni la Real, dar...”

Klopp pierde un titular pentru finala Cupei! » Și meciul cu Real Madrid e în mare pericol!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close